«Πολίτης» ο Ρόντγουελ!

Θάνος Σαρρής
«Πολίτης» ο Ρόντγουελ!

bet365

Η Έβερτον συμφώνησε σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι για την παραχώρηση του Τζακ Ρόντγουελ, ο οποίος περνάει ιατρικά και υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τους Σίτιζενς!

Σε μία σημαντική προσθήκη προχωρά η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ήταν... αδρανής στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά επιστρέφει δυναμικά! Η Έβερτον, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, επιβεβαιώνει ότι έκανε αποδεκτή την πρόταση της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι για τον 21χρονο Ρόντγουελ, ο οποίος θεωρείται τρομερά εξελίξιμος.

Ο παίκτης κοστολογούταν περίπου στα 15 εκατομμύρια από τα «Ζαχαρωτά», με τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας με την Σίτι να μην έχουν γίνει γνωστά. Ο Ρόντγουελ, ο οποίος κλήθηκε από την Χόνγκσον για το φιλικό της Εθνικής Αγγλίας με την Ιταλία, περνάει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, υπογράφει το νέο του συμβόλαιο!

Ο νεαρός αγωνίζεται ως μέσος, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και στην άμυνα. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές ομάδες της Αγγλίας, ενώ έκανε ντεμπούτο με αυτή των Ανδρών τον Νοέμβριο του 2011, απέναντι στην Ισπανία. Βρίσκεται στην Έβερτον από τα 7 του χρόνια και έχει χαρακτηριστεί ως «ο διάδοχος του Φρανκ Λάμπαρντ». Στο παρελθόν, το όνομά του έχει ακουστεί τόσο για την Τσέλσι, όσο και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα