Πάει για Σέζαρ η Τότεναμ

Πάει για Σέζαρ η Τότεναμ

Γιώργος Φραδελάκης
Πάει για Σέζαρ η Τότεναμ

bet365

Η ενίσχυση του «άσου» είναι μία από τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Αντρέ Βίλας Μπόας στην Τότεναμ και ο Ζούλιο Σέζαρ φαίνεται πως βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην λίστα του.

Στα υπόψιν των «σπιρουνιών» υπήρχε πριν από μερικό διάστημα και ο Ούγκο Λιόρίς της Λιόν, μόλις ωστόσο έμαθαν το ποσό με το οποίο τον κοστολογεί ο γαλλικός σύλλογος (περίπου 18 εκ. ευρώ), η υπόθεσή του μπήκε απευθείας στο... συρτάρι. Μία εξίσου δελεαστική περίπτωση ωστόσο είναι και ο πορτιέρο της Ίντερ, που δεν υπολογίζεται από την ομάδα του και βρίσκεται στους υπό παραχώρηση παίκτες.

Τον περασμένο Ιούλιο μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στην Παλμέιρας της πατρίδας του ο Βραζιλιάνος, όμως το deal χάλασε τελικά στις απαιτήσεις του έμπειρου γκολκίπερ. Οι Λονδρέζοι πάντως φέρονται να είναι πρόθυμοι να κάνουν την υπέρβαση για τον... φύλακα άγγελό τους και να δώσουν μέχρι και 100.000 ευρώ την εβδομάδα στον Σέζαρ, ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Παράλληλα σε ενδεχόμενη συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας και των «νερατζούρι», εμπλέκεται και το όνομα του Τζιοβάνι Ντος Σάντος, που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πιθανό έμψυχο αντάλλαγμα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα