«Έδεσε» Σουάρες η Λίβερπουλ

«Έδεσε» Σουάρες η Λίβερπουλ

«Έδεσε» Σουάρες η Λίβερπουλ

bet365

Η Λίβερπουλ αποφάσισε να «δέσει» με νέο συμβόλαιο τον Λουίς Σουάρες, βάζοντας... φρένο στους επίδοξους μνηστήρες. «Πολυετές» το συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών.

Οι φήμες σήμερα (07/08)... οργίαζαν από το πρωί και ήθελαν τον Ουρουγουανό, που έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Λίβερπουλ μετά την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο. Το Liverpool TV ήταν εκείνο που αποκάλυψε τελικά την είδηση, όμως το σήμα κόπηκε ξαφνικά πριν ολοκληρωθεί το ρεπορτάζ! Αυτό προκάλεσε προβληματισμό και διάφορες σκέψεις, όμως λίγες ώρες μετά οι «κόκκινοι» το επισημοποίησαν για να... ηρεμήσουν τους οπαδούς τους.

Ο Σουάρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο, που κόβει την... φόρα σε όποιον είχε σκοπό να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, χωρίς να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες. Το συμβόλαιο είναι «πολυετές», ενώ ο Ουρουγουανός θα πάρει και αύξηση. «Το νέο συμβόλαιο είναι σημαντικό για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Όταν είσαι παιδί πάντα ονειρεύεσαι να παίξεις για την Λίβερπουλ. Είμαι εδώ τώρα, είναι όνειρο για μένα και είμαι οπαδός της Λίβερπουλ. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, που είναι ο 12ος παίκτης μας. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ είναι εκπληκτικοί», ήταν κάποιες από τις πρώτες του δηλώσεις.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα