Η εβδομάδα του Φαν Πέρσι

Η εβδομάδα του Φαν Πέρσι

bet365

Τέλος στο σίριαλ της μεταγραφής του Ρόμπιν Φαν Πέρσι αναμένεται να δοθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας, αφού το Σάββατο η Άρσεναλ ταξιδεύει για Φαν Πέρσι και μέχρι τότε θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα.

Αποτελεί σίγουρα το πρόσωπο του καλοκαιριού στην Αγγλία. Πριν καν μπει ο Ιούνιος είχαν ξεκινήσει τα πρώτα «πηγαδάκια» σχετικά με το μέλλον του Ολλανδού στράικερ, την στιγμή που το όνομα του εδώ και καιρό βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων. Αυτές που έδειξαν να «γλυκοκοιτάζουν» περισσότερο την περίπτωσή του, είναι η Μάντσεστερ Σίτι, που φαντάζει και ως ο πιθανότερος προορισμός του, με την Γιουβέντους, από κοντά ωστόσο παρακολουθούσε τις εξελίξεις και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και μέσα σ' όλα αυτά, η δήλωση του ίδιου του παίκτη πριν από μερικό διάστημα, ότι τελικά δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους. Είτε έχει κουράσει, είτε όχι κάποιους το συγκεκριμένο σίριαλ, το τέλος του θα δοθεί όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες έξι ημέρες, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ρεπορτάζ. Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι το ερχόμενο Σάββατο η αποστολή των «κανονιέρηδων» θα ξεκινήσει την περιοδεία της στην Ασία και ο Φαν Πέρσι θα πρέπει να διαλέξει.

Θα μπει στο αεροπλάνο για να πάρει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας του και θα εκτίσει έτσι και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (εκτός απροόπτου) ή θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα αλλάξει επαγγελματική στέγη. Οι απαιτήσεις της Άρσεναλ είναι περίπου δεδομένες, αφού αξιώνει περί τα 24 εκ. ευρώ, την στιγμή βέβαια που η Σίτι φέρεται να προσφέρει περίπου 18 εκ. ευρώ. Με δεδομένο ωστόσο ότι πρόσφατα πουλήθηκε ο Αντεμπαγιόρ έναντι 6 εκ. Ευρώ θα είναι σίγουρα πιο διαλλακτικοί οι Άραβες ιδιοκτήτες, το σημαντικότερο ωστόσο για τους πρωταθλητές Αγγλίας είναι ότι ξεφορτώθηκαν το «βαρύ» του συμβόλαιο, που άγγιζε τις 185.000 ευρώ την εβδομάδα!

Ποια θα είναι τελικά η κατάληξη αυτής της πολύκροτης υπόθεσης; Λίγα μόνο 24ωρα υπομονή για να το μάθουμε...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα