Βίλας Μπόας κατά Αμπράμοβιτς

Gazzetta team
Βίλας Μπόας κατά Αμπράμοβιτς

bet365

Προδομένος αισθάνεται ο Αντρέ Βίλας Μπόας από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ρώσου ιδιοκτήτη της Τσέλσι με αφορμή τη συνεργασία τους.

«Την ημέρα που μου ανακοίνωσε ο Ρομάν ότι δεν θα συνεχίσουμε μαζί, του είπα ότι ήταν σαν να παραιτείται ο ίδιος. Είχε κάνει τόση προσπάθεια για να με πάρει στην Τσέλσι και ήταν σαν να αποδεχόταν την αποτυχία του. Ήταν επίσης άνθρωπος που δεν κρατούσε το λόγο του. Με μπάτζετ μικρότερο από άλλες χρονιές, είναι ευτυχές που η Τσέλσι έφτασε σε δύο μεγάλους τελικούς και κατέκτησε δύο τρόπαια, όμως στο ξεκίνημα της σεζόν, κανείς δεν πίστευε ότι μπορούσε να τα καταφέρει».

Για να συνεχίσει: «Είχα την ευκαιρία να κερδίσω εγώ αυτούς τους τίτλους, είχα την ευκαιρία να βάλω την ομάδα στην πρώτη τετράδα, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς, αλλά δεν με άφησαν να το κάνω. Αισθάνομαι προδομένος. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

Τέλος ο προπονητής της Τότεναμ συμπλήρωσε: «Με απογοήτευσαν και οι ποδοσφαιριστές. Την ημέρα που απολύθηκα, είπα στον Ρομάν ότι εύχομαι η Τσέλσι να κατακτήσει και το Κύπελλο Αγγλίας και το Τσάμπιονς Λιγκ. Χάρηκα που τα κατάφεραν. Φυσικά, δεν μου ανήκει ούτε το παραμικρό μερίδιο της επιτυχίας, αλλά εγώ ήμουν αυτός που είχα καταφέρει να συγκροτήσω την ομάδα και αυτή αργότερα να φτάσει στους δύο τελικούς, στους οποίους νίκησε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα