Αγγλική μάχη για Λεβαντόφσκι

Αγγλική μάχη για Λεβαντόφσκι

bet365

Απέναντι στην πρώην ομάδα του, την Τσέλσι καθώς επίσης και την Άρσεναλ θα παλέψει ο Αντρέ Βίλας Μπόας, για να φέρει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Τότεναμ.

Έχοντας στρωμένα στα... πόδια του «ζεστά» 60 εκ. ευρώ από την διοίκηση των «σπιρουνιών», ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να τα αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα από τα ονόματα που όπως φαίνεται βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας, είναι αυτό του Λεβαντόφσκι, για την απόκτηση του οποίου εκτιμάται ότι απαιτούνται περί τα 20 εκ. ευρώ.

Βέβαια για τον άσο της Ντόρτμουντ φαίνεται πως ενδιαφέρονται και κάποια από τα... μεγαθήρια της Πρέμιερ, όπως είναι η Τσέλσι και η Άρσεναλ. Η διαφαινόμενη άλλωστε αποχώρηση του Φαν Πέρσι από τους «κανονιέρηδες», θα τους αναγκάσει να κινηθούν δυναμικά για να βρουν τον αντικαταστάτη του και ο Πολωνός στράικερ φαντάζει ως μία άκρως ενδιαφέρουσα λύση.

Βέβαια ούτε και οι πρωταθλητές Ευρώπης μένουν ασυγκίνητοι από τα 30 γκολ του Λεβαντόφσκι πέρυσι σε όλες τις διοργανώσεις, τα οποία και τον ανέδειξαν σε ένα από τα κορυφαία «κανόνια» της Μπουντεσλίγκα, ψάχνοντας επίσης τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα