Διαψεύδει η Σίτι Μαντσίνι

Διαψεύδει η Σίτι Μαντσίνι
Καμία ανησυχία δεν φαίνεται να προκαλεί στους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι, η χθεσινή φημολογία που ήθελε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να έχει συμφωνήσει με την εθνική ομάδα τη Ρωσίας για εξαετή συνεργασία.

Σάλο προκάλεσε χθες δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sports.ru, που ήθελε την ρωσική ομοσπονδία να τα έχει «βρει» σε όλα με τον τεχνικό των πρωταθλητών Αγγλίας για συμβόλαιο διάρκειας έξη ετών. Μάλιστα υποστήριζαν ότι ο Ιταλός τεχνικός θα λαμβάνει 7,2 εκ. ευρώ τον χρόνο, ενώ οι Ρώσοι ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν και την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τους «πολίτες» (περίπου 20 εκ. ευρώ).

Όπως αναφέρει πάντως η Daily Mail, στο στρατόπεδο της Σίτι υποστηρίζουν ότι δεν ανησυχούν με την συγκεκριμένη φημολογία. Παράλληλα εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στον Μαντσίνι, στον οποίο άλλωστε έχουν ήδη προτείνει νέο τριετές συμβόλαιο, το οποίο και θα του αποφέρει περί τα 6 εκ. ευρώ τον χρόνο, καθιστώντας τον αυτομάτως έναν εκ των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών του Νησιού.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.