«Χρυσάφι» για Λάμπαρντ!
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το όνομα της ομάδα δεν έχει διαρρεύσει, αλλά προσπαθεί να δελεάσει τον Άγγλο μέσο, προκειμένου να ακολουθήσει τον δρόμο των Ανελκά και Ντρογκμπά. Αυτή τη στιγμή, οι τρεις ομάδες που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τέτοιο συμβόλαιο είναι η Γκουανγκζού Εβεργκράντε, η Σανγκάη Σενούα του Ανελκά και του Ντρογκμπα και η Νταλιάν Αερμπίν, με την τελευταία να έχει στο στόχαστρο και τον Σεϊντού Κεϊτά της Μπαρτσελόνα!
Ο Λάμπαρντ αυτή τη στιγμή παίρνει 140.000 λίρες την βδομάδα και δεν προτίθεται να φύγει από την Τσέλσι, αφενός για οικογενειακούς λόγους και αφετέρου επειδή πιστεύει ότι μπορεί ακόμα να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και έχει την εμπιστοσύνη του Ρομπέρτο Ντι Ματέο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.