«Κλείνει» στην ΚΠΡ ο Παρκ
Η ΚΠΡ ετοιμάζεται να φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα που δεν θα παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία και στο πλαίσιο αυτό ψάχνει για γνωστούς ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς είναι ο Παρκ για τον οποίο κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 5 εκατ. λιρών.
Ο Παρκ πλέον δεν θεωρείται βασικός από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ενώ και ο ίδιος ο Νοτιοκορεάτης βλέπει με θετικό μάτι μία πιθανή του μετακόμιση στο Λονδίνο. Μάλιστα οι Άγγλοι έχουν σχεδόν σίγουρη την απόκτηση του Παρκ μετά την ανακοίνωση της ΚΠΡ ότι θα υπάρξει σύνεντευξή Τύπου όπου θα παρουσιαστεί ένα νέο απόκτημα της ομάδας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.