Δεν ανανεώνει ο Φαν Πέρσι!

Δεν ανανεώνει ο Φαν Πέρσι!

bet365

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι με επιστολή του στην επίσημη ιστοσελίδα του έκανε γνωστό ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ, αφήνοντας αιχμές για την πολιτική του συλλόγου!

Είναι πλέον και επίσημο. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι φεύγει από την Άρσεναλ. Ο Ολλανδός αποφάσισε να ενημερώσει τους φίλους των «κανονιέρηδων» ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέσω επιστολής του στο επίσημο site του. «Αυτή είναι μία ενημέρωση για τους φιλάθλους σχετικά με το μέλλον μου. Τόσο καιρό έμεινα ήσυχος από σεβασμό και αφοσίωση στον σύλλογο, κάτι που είχα συμφωνήσει να κάνω με τους κ.κ. Γκαζίδη και Βενγκέρ, όμως από την στιγμή που πλέον δεν υπάρχει ο καταιγισμός από τα μέσα, πιστεύω ότι είναι σωστό για εσάς να ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Όπως είχε ανακοινωθεί με το τέλος της σεζόν, είχα μία συνάντηση με τον Βενγκέρ και τον Γκαζίδη. Αυτό ήταν ένα ραντεβού σχετικά με την μελλοντική στρατηγική και πολιτική του συλλόγου. Οι οικονομικοί όροι του νέου συμβολαίου δεν συζητήθηκαν, καθώς δεν είναι σε καμία περίπτωση προτεραιότητά μου. Είχα μία εξαιρετική σεζόν σε προσωπικό επίπεδο, όμως στόχος μου είναι να κερδίσω τίτλους με την ομάδα και να επαναφέρουμε τον σύλλογο στις ημέρες δόξας του. Από σεβασμό στον κ. Βενγκέρ, τους παίκτες και τους οπαδούς δε θα μπω σε λεπτομέρειες, όμως δυστυχώς ήταν ένα ραντεβού, με το οποίο μου έγινε και πάλι ξεκάθαρο ότι διαφωνούμε σε πολλούς τομείς σχετικά με το πως η Άρσεναλ θα πρέπει να κινηθεί.

Το σκέφτηκα πολύ και σκληρά, όμως αποφάσισα να μην ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Εσείς, οι οπαδοί, φυσικά και έχετε το δικαίωμα να διαφωνήσετε με την προοπτική και την απόφασή μου και πάντα θα σέβομαι τις απόψεις σας. Αγαπάω τον σύλλογο και τους οπαδούς, ασχέτως με το τι θα συμβεί. Ωρίμασα και έγινα άντρας κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στην Άρσεναλ. Όλοι στον σύλλογο και οι οπαδοί πάντα με στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια και πάντα έδινα το καλύτερο που μπορούσα (και ακόμη περισσότερο) εντός και εκτός γηπέδων.

Είμαι πολύ περήφανος που ήμουν μέρος αυτής της φανταστικής ομάδας τα τελευταία 8 χρόνια. Μόλις ο κ. Γαζίδης επιστρέψει από τις διακοπές του στην Αμερική, θα ακολουθήσουν συναντήσεις και θα σας ενημερώνω, αν και όταν υπάρχουν εξελίξεις», αναφέρεται στην επιστολή, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε που θα καταλήξει ο Φαν Πέρσι, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους να είναι τα φαβορί για την απόκτησή του...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα