Βίλας Μπόας και επίσημα

Βίλας Μπόας και επίσημα

bet365

Όπως αναμενόταν ο Αντρέ Βίλας Μπόας είναι ο νέος τεχνικός της Τότεταμ, αντικαθιστώντας τον Χάρι Ρέντναπ. Τα «σπιρούνια» ανακοίνωσαν ότι ο Πορτογάλος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Τις τελευταίες ημέρες θεωρούνταν βέβαιο ότι νέος τεχνικός στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» θα ήταν ο Βίλας Μπόας και πλέον αυτό είναι και επίσημο. Ο Πορτογάλος μπορεί να έφυγε αποτυχημένος από την Τσέλσι λίγους μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, όμως η Τότεναμ είδε στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος απολύθηκε πριν από λίγες ημέρες. Τα «σπιρούνια» ανακοίνωσαν και επίσημα την πρόσληψη του Βίλας Μπόας, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

«Προσπαθούμε συνεχώς να πηγαίνουμε μπροστά τον σύλλογο. Τώρα, το σημαντικό είναι να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από το υπάρχον ρόστερ σε όλα τα επίπεδα, ενώ θα ενισχύσουμε και την πρώτη ομάδα σε θέσεις «κλειδιά» το καλοκαίρι με παίκτες που στο μέλλον θα γίνουν μέρος της επιτυχίας του συλλόγου», ήταν οι δηλώσεις του Ντάνιελ Λίβι στο επίσημο site της ομάδας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα