Τέλος ο Ρέντναπ από Τότεναμ!

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος ο Ρέντναπ από Τότεναμ!

bet365

Μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας ο Χάρι Ρέντναπ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Τότεναμ. Όπως ανακοίνωσαν οι «πετεινοί» ο 65χρονος τεχνικός θα αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2013. Μόγιες και Μαρτίνες οι πρώτοι υποψήφιοι αντικαταστάτες του.

Η σχέση του Ρέντναπ με την Τότεναμ βρισκόταν στο χειρότερο σημείο και οι δύο πλευρές δεν μπορούσαν να βρουν σημείο επαφής για την ανανέωση της συνεργασίας. Έτσι, οι «πετεινοί» αποφάσισαν να τερματίσουν την συνεργασία τους.

«Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση», ανέφερε αρχικά ο Ντάνιελ Λέβι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για να συνεχίσει: «Ο Χάρι ήρθε στον σύλλογο όταν η ομάδα χρειαζόταν την εμπειρία του. Αυτή η απόφαση (απόλυση) δεν αλλάζει την εξαιρετική δουλειά που έκανε κατά την διάρκεια της παρουσίας του και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την παρουσία του. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Από την πλευρά του ο Ρέντναπ τόνισε: «Ευχαριστήθηκα την θητεία μου στην Τότεναμ και είμαι υπερήφανος για ότι καταφέραμε. Είμαι λυπημένος που αποχωρώ και θέλω να ευχαριστήσω ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και φιλάθλους για την υποστήριξή τους κατά την διάρκεια της παραμονής μου στον σύλλογο».

Ήδη βγήκαν στην επιφάνεια και τα πρώτα ονόματα ως πιθανοί αντικαταστάτες του με τους Ντέιβιντ Μόγιες και Ρομπέρτο Μαρτίνες. Ο πρώτος έχει εντυπωσιάσει με την Έβερτον και το όνομά του έχει ακουστεί και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο δεύτερος κατάφερε και κράτησε την Γουίγκαν στην κατηγορία και είχε φτάσει κοντά στην Λίβερπουλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα