Aνακοίνωσε Καγκάβα η Γιουνάιτεντ!

Θάνος Σαρρής
Aνακοίνωσε Καγκάβα η Γιουνάιτεντ!

bet365

Ο Σίνζι Καγκάβα είναι και με... τη βούλα «Κόκκινος Διάβολος» αφού η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με τον παίκτη και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το φλερτ της Γιουνάιτεντ με τον Ιάπωνα άσο τελικά κατέληξε σε... γάμο, αφού η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον συμφώνησε σε όλα με την Ντόρτμουντ αλλά και τον παίκτη και προχώρησε σε ανακοινώσεις.

Μετά την απώλεια του Εντέν Αζάρ, ο οποίος κατέληξε στην Τσέλσι, οι Red Devils ανέβασαν την προσφορά τους για τον Καγκάβα, δείχνοντας έτσι ότι αυτός... δεν πρόκειται να χαθεί. Αποτελούσε άλλωστε επιλογή του Σερ Άλεξ, ο οποίος τον είχε παρακολουθήσει και από κοντά και είχε πολύ καλή άποψη.

Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα, προκειμένου ο παίκτης να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να πάρει άδεια εργασίας, ενώ ο Ρίο Φέρντιναντ, μέσω twitter τον καλωσόρισε στο Μάντσεστερ! Ο Ιάπωνας πέρυσι έφτασε τα 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Βεστφαλών, στους οποίους πήγε το 2010 από την Σερέσο Οζάκα.

Η ανακοίνωση αναφερει: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τον Σίνζι Καγκάβα για τη συμφωνία του στο σύλλογο. Η συμφωνία εξαρτάται μόνο από τα ιατρικά του παίκτη και την απόκτηση άδειας εργασίας. Οι διεργασίες αυτές αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου».

Στην ανακοίνωση δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το οικονομικό, ωστόσο η Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τους Άγγλους θα πληρώσει αρχικά 12 εκατομμύρια λίρες, ενώ η μεταγραφή μπορεί να φτάσει μέχρι τα 17 με τα επιπρόσθετα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα