Φυλάκιση στον Αδαμίδη!

Φυλάκιση στον Αδαμίδη!

Φυλάκιση στον Αδαμίδη!

bet365

Πλήρη επιβεβαίωση του gazzetta.gr για το χθεσινό ρεπορτάζ με το ένταλμα σύλληψης για τον Σταύρο Αδαμίδη, αποτελεί η αποκάλυψη ότι ο πρώην Πρόεδρος της ΑΕΚ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 μηνών με αναστολή!

Το gazzetta.gr επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε ο πρώην Πρόεδρος της ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα καταδικάστηκε ερήμην σε 7 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, την προηγούμενη Δευτέρα, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με αριθμό απόφασης 49435!

Κάνε εγγραφή στην betoto και πάρε μπόνους 100%

Η καταδίκη του έγινε για οφειλές της εταιρείας Empire A.E. που φτάνουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Μαζί του δικάστηκαν και καταδικάστηκαν ερήμην τα πρώην μέλη της διοίκησης Κώστας Καπετανάκης και Δημήτρης Καψής, για τον ίδιο λόγο, δηλαδή την συμμετοχή στην Empire A.E. Το gazzetta.gr έμαθε πως οι Καπετανάκης και Καψής αν και δικηγόροι (που σημαίνει πως θα έπρεπε να δικαστούν σε τριμελές δικαστήριο) λόγω της μη παρουσίας τους στην αίθουσα του δικαστηρίου καταδικάστηκαν επίσης ερήμην και τους επιβλήθηκε η ίδια ποινή με εκείνη του Σταύρου Αδαμίδη. Αξίζει να συμπληρώσουμε ότι στους παραπάνω επιβλήθηκε και πρόστιμο 400 ευρώ στον καθένα...

Για τον Σταύρο Αδαμίδη είναι σε ισχύ ένταλμα σύλληψης το οποίο φυσικά και δεν αφορά την παραπάνω υπόθεση κάτι που σημαίνει πως ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ αναζητείται ακόμα από τις αστυνομικές αρχές!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα