Επιστρέφει στην Τσέλσι ο Σεφτσένκο!

Επιστρέφει στην Τσέλσι ο Σεφτσένκο!

Επιστρέφει στην Τσέλσι ο Σεφτσένκο!

bet365

Στην Τσέλσι ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Αντρέι Σεφτσένκο. Ο Ουκρανός επιθετικός προορίζεται να αναλάβει ρόλο στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας στο πλαίσιο των αλλαγών που ετοιμάζει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς στους Λονδρέζους.

Ο 35χρονος πλέον Σεφτσένκο αποτελεί ακόμα μέλος της Ντιναμό Κιέβου, αλλά παράλληλα το τελευταίο διάστημα επισκέπτεται όλο και πιο συχνά το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι όπου παράλληλα με την αποθεραπεία του παρακολουθούσε και τις προπονήσεις της ομάδας.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος απέτυχε παταγωδώς στο Λονδίνο (9 γκολ σε 48 παιχνίδια όταν και μεταγράφηκε το 2006 από την Μίλαν) παραμένει φίλος με τον Αμπράμοβιτς. Ο Σεφτσένκο ο οποίος θα οδηγήσει την Ουκρανία στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα αποφασίσει αν μετά την διοργάνωση θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αν θα επιστρέψει στους «μπλε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα