Σκέψεις φυγής από Τόρες

Σκέψεις φυγής από Τόρες

Σκέψεις φυγής από Τόρες

bet365

Μπορεί μόλις να κατέκτησε το Champions League με την Τσέλσι, όμως ο Ισπανός τόνισε η αντιμετώπιση που έχει δεν του αρέσει και δήλωσε ότι ξενέρωσε που ήταν πάγκο.

Μετά από μία χρονιά στην οποία βρέθηκε κοντά στο να ξεχάσει τι είναι το γκολ ο Ισπανός βρήκε τα πατήματά του και μετά το μεγάλο βράδυ στο Μόναχο, έκανε σαφές ότι εξετάζει σοβαρά το μέλλον του στην Τσέλσι κάτι το οποίο θα κριθεί από τις συζητήσεις που θα γίνουν, ενώ υπογράμμισε ότι δεν περίμενε να είναι στον πάγκο στον τελικό. «Είναι οξύμωρο, αφού νιώθω ότι βρίσκομαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, με μεγάλη επιθυμία και πείνα, όμως βρίσκομαι να είμαι περισσότερο στον πάγκο. Ηταν μεγάλη απογοήτευση όταν είδα ότι δεν βρίσκομαι στην 11άδα, ίσως ήταν η χειρότερη της ζωής μου» είπε ο 28χρονος σε συνέντευξη που παραχώρησε και συνέχισε: «Νόμιζα ότι θα παίξω σε αυτό το ματς και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν αυτό. Ομως στο τέλος μπόρεσα τελικά να συμμετέχω και να προσφέρω κάτι στην ομάδα, είμαι χαρούμενος για αυτό».

Ο Τόρες έκανε σαφές ότι η αντιμετώπιση που έχει από την Τσέλσι δεν είναι στο ίδιο κλίμα με αυτό όταν μόλις είχε αποκτηθεί από την ομάδα και τόνισε ότι θα ζητήσει εξηγήσεις. «Υπήρξαν πολλές φορές που ένιωσα χαμένος, δεν ήμουν σίγουρος για το έπρεπε να κάνω, ένιωθα σαν να μην ξέρω που ανήκω. Αυτή τη σεζόν έχω αισθανθεί πράγματα τα οποία δεν έχω ξανανιώσει στο παρελθόν. Ενιωσα σαν να μου φέρονται με έναν τρόπο τον οποίο δεν περίμενα. Οχι με τον τρόπο με τον οποίο μου μίλησαν όταν με απέκτησαν. Είχαμε πολλές συζητήσεις και θα μιλήσουμε και για το μέλλον. Θέλω να μου πουν τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον. Το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο μαζί μας, με εμένα».

«Τώρα νιώθω ότι το ποδόσφαιρο αξίζει, όμως πέρασα δύσκολες στιγμές. Τις χειρότερες της καριέρας μου και δεν τις θέλω ξανά. Δεν ήμουν σίγουρος για το τι πρέπει να κάνω. Θα είμαι πάντα ευγνώμον στην οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου αλλά και στους ιδιοκτήτες που ήταν πλευρό μου» κατέληξε ο Τόρες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα