Τρελή πρόταση για Φαν Πέρσι!

Τρελή πρόταση για Φαν Πέρσι!

Τρελή πρόταση για Φαν Πέρσι!

bet365

Να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα θέλει η Ανζί το φετινό καλοκαίρι, που φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 15 εκ. λίρες!

Η εντυπωσιακή είσοδος της ρωσικής ομάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τίνει ν' αλλάξει για τα καλά τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Γηραιάς Ηπείρου. Μετά το μεγάλο «μπαμ» που είχε κάνει με τον την απόκτηση του Σαμουέλ Ετό, η «daily mirror» αναφέρει πως ετοιμάζει πρόταση και για τον Φαν Πέρσι.

Συγκεκριμένα υποστηρίζει πως η απόκτηση του άσου της Άρσεναλ είναι εισήγηση του προπονητή της ομάδας, Γκους Χίτινγκ και η διοίκηση της Ανζί είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ένα... αστρονομικό συμβόλαιο, που θα του αποφέρει 300.000 λίρες την εβδομάδα! Μάλιστα τα χρήματα αυτή θα είναι «καθαρά», ήτοι με πληρωμένη την φορολογία κι ετησίως το ποσό αυτό μεταφράζεται σε 15 εκ. λίρες!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Ετό, είναι λίγο υψηλότερο, από εκείνο που το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα δοθεί στον Φαν Πέρσι, αφού λαμβάνει εβδομαδιαίως 320.000 λίρες!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα