«Δράμα αν φύγει ο Φαν Πέρσι!»

«Δράμα αν φύγει ο Φαν Πέρσι!»

Gazzetta team
«Δράμα αν φύγει ο Φαν Πέρσι!»

bet365

O Πατρίκ Βιεϊρά εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και τόνισε ότι αν φύγει από την Άρσεναλ, θα πρόκειται για μία... δραματική εξέλιξη για τους Λονδρέζους.

Ο Βιεϊρά, υπεύθυνος στα προγράμματα ανάπτυξης της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στη... μέση. Αφενός δεν ξεχνά την Άρσεναλ, στην οποία ήταν αρχηγός και αφετέρου ως άνθρωπος της Σίτι, θα ήθελε τον Φαν Πέρσι στην νυν ομάδα του! Το συμβόλαιο του Ολλανδού λήγει το 2013 και η ανανεώσή του με τους «Κανονιέρηδες» έχει εξελιχθεί σε... θρίλερ, με την Μάντσεστερ Σίτι να περιμένει σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη... γωνία!

Ο Γάλλος τόνισε: «Εάν φύγει ο Φαν Πέρσι θα είναι δραματική εξέλιξη για την Άρσεναλ. Μπορεί να έφυγαν Νασρί και Φάμπρεγας αλλά μπορούσες να πεις 'εντάξει, υπάρχει ακόμα ο Γουόλκοτ και ο Φαν Πέρσι'. Σε περίπτωση που αποχωρήσει και αυτός, θα είναι δύσκολο για τον σύλλογο όχι μόνο να κρατήσει τους καλούς του παίκτες αλλά να προσελκύσει και άλλους», είπε για να προσθέσει:

«Είναι τεράστια έκπληξη για μένα που ακόμα δεν έχει κληθεί για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Πρέπει να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση η διοίκηση της Άρσεναλ για να στείλει σε όλους το μήνυμα πως μπορεί να κρατήσει τους καλούς της ποδοσφαιριστές. Ο Ρόμπιν θέλει να κατακτήσει τρόπαια και πρέπει να τον πείσουν πως αυτό μπορεί να γίνει με τον ερχομό σημαντικών παικτών που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με αυτόν».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα