Αποχαιρέτησε η Μπόλτον! (vid)

Θάνος Σαρρής
Αποχαιρέτησε η Μπόλτον! (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Μπόλτον είχε τη μοίρα της στα χέρια της, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την Στόουκ στο Μπριτάνια! Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τους Τρότερς έτσι να υποβιβάζονται στην Τσάμπιονσιπ!

Μπορεί στο ματς να μπήκαν τρία... τρελά γκολ, αλλά το θέαμα περνάει σε δεύτερη μοίρα για την Μπόλτον, από τη στιγμή που δεν κατάφερε να μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι παίκτες του Όουεν Κόιλ πάλεψαν μέχρι τέλους, αλλά τελικά ακολουθούν την Μπλάκμπερν και τη Γουλβς.

Η Στόουκ έσφιξε τη θηλιά γύρω από το λαιμό των Τρότερς μόλις στο 13`, όταν ο Τζον Γουόλτερς κέρδισε τον Μπόγκνταν για το 1-0, μπαίνοντας... στα δίχτυα μαζί με τον κίπερ της Στόουκ. Η Μπόλτον κατάφερε να απαντήσει με τους... δύο Ντέιβις. Αρχικά με τον Μαρκ στο 39`, με την μπάλα να κοντράρει πάνω του μετά από διώξιμο του Χαθ και εν συνεχεία με τον Κέβιν, ο οποίος με ένα απίστευτο μακρινό σουτ από δύσκολη γωνία στο 45` έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα.

Η Στόουκ ισοφάρισε στο 78` με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Κράουτς από τον Μπόγκνταντ. Ο Γουότερς ανέλαβε την εκτέλεση, ο τερματοφύλακας της Μπόλτον έπεσε σωστά, αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ. Στο 86` ο διαιτητής ακύρωσε σωστά για οφσάιντ το γκολ του Ζερόμ της Στόουκ, με το καταδικαστικό -για την Μπόλτον- 2-2 να μένει μέχρι τέλους.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.