Με το βλέμμα στο Μόναχο!

Με το βλέμμα στο Μόναχο!

Με το βλέμμα στο Μόναχο!

bet365

Η Τσέλσι έμεινε εκτός τετράδας, ωστόσο η προσοχή της επικεντρώνεται στο Μόναχο και τον σούπερ τελικό με την Τσέλσι. Με πολλές αλλαγές οι Μπλε κόντρα στην υποβιβασμένη Μπλάκμπερν.


ΤΣΕΛΣΙ: Βαριά ήττα μεσοβδόμαδα από τη Λίβερπουλ και η Τσέλσι έμεινε εκτός τετράδας. Ωστόσο, η κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά ο τελικός στο Μόναχο κρατούν την ψυχολογία των Μπλε σε υψηλά επίπεδα. Στόχος να κλείσουν με νίκη τη σεζόν, ωστόσο ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές, ενώ θα προφυλαχθούν οι Κέιχιλ, Λουίς. Μάλιστα, δεν είναι στην ιδανική κατάσταση και όλοι ελπίζουν πως το ιατρικό τιμ θα κάνει τα πάντα να είναι έτοιμοι στον τελικό του επόμενου Σαββάτου. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Τσέλσι στα πέντε τελευταία εντός με τη Μπλάκμπερν δεν έχει δεχθεί γκολ!


ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Έπειτα από 11 συνεχούς παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ η Μπλάκμπερν υποβιβάστηκε πληρώνοντας μεταξύ άλλων τις άσχημες επιλογές της διοίκησης και φυσικά την... εμμονή της στην παραμονή του Στιβ Κιν. Αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Επτά ήττες στα τελευταία οκτώ ματς, άσχημο το κλίμα και πολύ... κράξιμο των οπαδών. Στόχος να τελειώσει τη σεζόν με μια νίκη γοήτρου. Εκτός ο βασικός αμυντικός, Χάνλεϊ. «Η Μπλάκμπερν είναι δική μας» τόνισε ο εκ των ιδιοκτητών, Βένκατες Ρίο, που μάλιστα υποστήριξε ότι η απόλυση του γενικού διευθυντή Χαντ δεν έχει καμία σχέση με την επιμονή του τελευταίου να φύγει ο Κιν

ΦΟΡΜΑ

Λίβερπουλ - Τσέλσι 4-1
Τσέλσι - Νιούκασλ 0-2
Τσέλσι- ΚΠΡ 6-1
Αρσεναλ- Τσέλσι 0-0
Φούλαμ - Τσέλσι 1-1
Τσέλσι - Γουίγκαν 2-1

Μπλάκμπερν - Γουίγκαν 0-1
Τότεναμ - Μπλάκμπερν 2-0
Μπλάκμπερν - Νόριτς 2-0
Σουόνσι - Μπλάκμπερν 3-0
Μπλάκμπερν - Λίβερπουλ 2-3
Γουέστ Μπρομ - Μπλάκμπερν 3-0

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 5-1-0(Ν-Ι-Η)
2010-11:2-0
2009-10:5-0
2008-09:2-0
2007-08:0-0
2006-07:3-0
2005-06:4-2

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
Τσέλσι: Τέρνμπουλ, Μπερτράν, Τέρι, Ιβάνοβιτς, Φερέιρα, Μεϊρέλες, Εσιέν, Μαλουντά, Ραμίρες, Στάριτζ, Ντρογκμπά
Μπλάκμπερν:Ρόμπινσον, Όλσον, Ζιβέ, Νταν, Ορ, Φορμίκα, Ν'Ζονζι, Λοβ, Πέντερσεν, Χόιλετ, Γιακούμπου

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα