«Έκλεισε Εμβιλά η Άρσεναλ»

«Έκλεισε Εμβιλά η Άρσεναλ»

«Έκλεισε Εμβιλά η Άρσεναλ»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι φήμες στην Αγγλία θέλουν την Άρσεναλ να έχει συμφωνήσει τόσο με την Ρεν όσο και με τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ το κόστος.

Το ενδιαφέρον του Αρσέν Βενγκέρ για τον μέσο της Ρεν είναι γνωστό εδώ και καιρό, με τις φήμες στην Αγγλία να θέλουν την μεταγραφή ήδη «τελειωμένη». Πριν λίγες ημέρες ο Εμβιλά είχε εκφράσει την προτίμησή του στην Άρσεναλ και φαίνεται ότι όλα πήραν τον δρόμο του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι Γάλλοι θα βάλουν στα ταμεία τους από 20 έως 24 εκατ. ευρώ, ενώ ο 22χρονος μέσος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές, που θα ξεπερνούν τις 80.000 ευρώ. Μένει να δούμε αν τις επόμενες ημέρες υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.