Κούπα γοήτρου και...10.000 λιρών!

Κούπα γοήτρου και...10.000 λιρών!

Ball Boys Ball Boys
Κούπα γοήτρου και...10.000 λιρών!

bet365

Η αρχαιότερη διοργάνωση στον ποδοσφαιρικό Πλανήτη, το Κύπελλο Αγγλίας προσελκύει τα βλέμματα εκατομμυρίων οπαδών και οι Βρετανοί προσκυνούν στην ποδοσφαιρική «Μέκκα», το Γουύμπλεϊ!

Τσέλσι και Λίβερπουλ στον τελικό αποδείξεων και γοήτρου, γιατί ο Κυπελλούχος θα εισπράξει μόνο τα 2εκατ. λίρες, και όχι μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως θα ονειρεύονται και οι δυο! Η Λίβερπουλ έχει... καπαρώσει το Γιουρόπα Λιγκ μέσα από το Λιγκ Καπ, ενώ η Τσέλσι, είναι στην πρώτη εξάδα! Φυσικά, οι Μπλε έχουν μοναδική ευκαιρία να γράψουν την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία, όμως μέχρι το Μόναχο θέλουμε αρκετές ημέρες και τα βλέμματα των Μπλε είναι μόνο στον Τελικό.

Αρχή με τους «κόκκινους» και το Κύπελλο είναι για πολλούς η τελευταία ευκαιρία του Κένι Νταλγκλίς να μείνει στον πάγκο και την επόμενη σεζόν! Με κούπα αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής, με ήττα λέει «αντίο» σε μια καταστροφική χρονιά, σεζόν που η Λίβερπουλ έτρωγε τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη από Φούλαμ, Γουέστ Μπρομ, Γουίγκαν και άλλους μικρομεσαίους. «Που πήγαν τα λεφτά;» αναρωτιούνται οι φίλαθλοι της ομάδας για τις καλοκαιρινές δαπάνες που δεν έφεραν αποτελέσματα, που δεν έκαναν την ομάδα ανταγωνιστική, που για ακόμα μια φορά στέρησαν τη χαρά από τους πολυάριθμους φίλους της να την δουν να μάχεται για τον τίτλο! Το κύπελλο θα σώσει τη χρονιά; Όχι, όμως θα αποτελέσει τονωτική ένεση για τους παίκτες που θα μείνουν τη νέα σεζόν, θα δώσουν έναν τόνο αισιοδοξίας στους φιλάθλους και σίγουρα δυο τίτλοι σε μια σεζόν μπορούν να βάλουν βάσεις για κάτι καινούριο, πιο ελπιδοφόρο για τη νέα σεζόν!

Επόμενη στάση... Στάμφορντ Μπριτζ και ο Ντι Ματέο ονειρεύεται με τη βοήθεια των παικτών του. Για πρώτη φορά μετά από καιρό, οι Μπλε είναι μια γροθιά και όλοι στηρίζουν τον Ιταλό τεχνικό ζητώντας μάλιστα την παραμονή στον πάγκο της ομάδας. Το κύπελλο είναι η διοργάνωσή τους, με τρεις κούπες την τελευταία πενταετία. Όμως φέτος είναι κάτι διαφορετικό, οι ποδοσφαιριστές της ετοιμάζουν απαντήσεις και ο Ντι Ματέο να... διαμηνύσει στον Αμπράμοβιτς πως θα μπορούσε εύκολα να αποφύγει τα 15 εκατ. του καλοκαιριού για τον Βίλας Μπόας. Ο Ντρογκμπά σκοράρει στους τελικούς και η κατάκτηση του Κυπέλλου θα τους στείλει με άλλον αέρα στο Μόναχο και τη Μπάγερν!

Κλείνουμε με μια απορία... Τελικά κρίση υπάρχει ή οι Βρετανοί δεν καταλαβαίνουν από αυτά;;; Στον τελικό του ΟΑΚΑ δεν διατέθηκαν κάποιες δεκάδες εισιτήρια που η τιμή τους ήταν στα 30 και 50 ευρώ, κάτι αναμενόμενο όταν η ανεργία αγγίζει εφιαλτικά ποσοστά, ωστόσο το Γουέμπλεϊ θα είναι κατάμεστο, παρά το γεγονός πως εταιρείες που διέθεταν μαγικά χαρτάκια είχαν τιμές από 400 λίρες μέχρι... 10.000! Ναι, καλά διαβάσατε, 10.000 λίρες για ένα εισιτήριο, αλλά στο... κέντρο του γηπέδου! Τα εισιτήρια που απέμεναν ελάχιστα, ενώ κάποια των 1000, 2000 λιρών είχαν ήδη εξαφανιστεί...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ball Boys
Ball Boys