Θέλει νέα Τούμπα και δυνατή ομάδα!

Θέλει νέα Τούμπα και δυνατή ομάδα!

Απόστολος Παγώνης
Θέλει νέα Τούμπα και δυνατή ομάδα!

bet365

Ο Ιβαν Σαββίδης ζήτησε να παρθούν μέτρα κατά της βίας στην Τούμπα, συζήτησε για το νέο γήπεδο, μίλησε με τον Δώνη και του υποσχέθηκε ηχηρή μεταγραφή, ενώ κάλεσε τους παίκτες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις: «ματώστε την φανέλα και θα ανταμειφτείτε».

Μετά από ένα γεμάτο τρίωρο σε Τούμπα και Μεσήμβρια ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε τα πρώτα του μηνύματα για το πώς σκέφτεται και θέλει τον ΠΑΟΚ της δικής του εποχής. Στο διοικητικό συμβούλιο το μεγαλύτερο κομμάτι της κουβέντας αναλώθηκε σε δύο ζητήματα στην λήψη μέτρων για να εκλείψουν τα φαινόμενα βίας στην Τούμπα αλλά και το θέμα ενός νέου γηπέδου. Με αφορμή τα επεισόδια με την Ραπίντ είπε: «Δεν πρέπει να αφήσουμε να ξανασυμβεί στο μέλλον κάτι ανάλογο. Πρέπει να πάρουμε άμεσα προληπτικά μέτρα».

Στην συνέχεια και αφού συζήτησαν για τα οικονομικά, αλλά και για το θέμα της μπουτικ έκανε μαζί με τα στελέχη της διοίκησης μια βόλτα σε όλους τους χώρους του γηπέδου, από τις σουίτες μέχρι και τα αποδυτήρια. Αυτό που αντίκρισε δεν του άρεσε και αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα άνοιξε θέμα για την νέα Τούμπα. Ρώτησε για το που πρέπει να γίνει το νέο γήπεδο, για να εισπράξει την απάντηση «στον υπάρχον χώρο».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μαζί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μετέβησαν στην Νέα Μεσημβρία όπου ο Σαββίδης είχε συζήτηση για αρκετή ώρα με τον Γιώργο Δώνη, αλλά και με τους παίκτες επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορταζ του gazzetta.gr. Αρχικά στις συζητήσεις που είχε με τον τεχνικό της ομάδας είπε τα εξής:«Σου έχω εμπιστοσύνη, προχώρα στο έργο σου. Διάλεξε ένα ηχηρό όνομα αν κρίνεις πως μπορεί να μας βοηθήσει για να τον αποκτήσουμε. Αυτό που πρέπει πάντως να προετοιμάσουμε, είναι την περίοδο του Ιανουαρίου, έτσι ώστε να πάρουμε παίκτες που θα μας αλλάξουν το επίπεδο».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μίλησε και με τους παίκτες στα αποδυτήρια λέγοντας τα εξής: «Όποιος ματώνει τη φανέλα θα μείνει εδώ μαζί μας και θα αποκτήσει καλύτερους όρους συνεργασίας με τον σύλλογο. Όποιος δεν μπορεί και δεν ματώνει τη φανέλα, θα φύγει μακριά μας. Αυτοί που θα δείξουν ικανοί για να μείνουν εδώ, να ξέρουν πως θα είναι σε θέση να κατακτήσουν τρόπαια στο μέλλον. Από εσάς εξαρτάται το αν θα έχετε ένα πολύ καλό επαγγελματικό μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα