«Η εποχή της ανοχής τελείωσε»

Γιώργος Βροντάκης
«Η εποχή της ανοχής τελείωσε»

bet365

Ο Β. Κωνσταντίνου απάντησε στον Σάββα Θεοδωρίδη για την διαιτησία, τονίζοντας πως βρίσκεται στον Ολυμπιακό μόνο για να λασπολογεί, να συκοφαντεί και να τρομοκρατεί διαιτητές.

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε σφοδρή επίθεση στον Σάββα Θεοδωρίδη για όλα όσα είχε πει σε συνέντευξη του σε εφημερίδα για τις θέσεις του τριφυλλιού για την διαιτησία. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε πως οι πράσινοι θα απαντούν συνεχώς καθώς η εποχή της «ανοχής» τελείωσε.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Κωνσταντίνου, Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με αφορμή σχετικές δηλώσεις του Σ. Θεοδωρίδη, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κ. Βασίλης Κωνσταντίνου προέβη στο ακόλουθο σχόλιο:

«Χρειάζεται πολύ θράσος για να σχολιάζει τις θέσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία ο άνθρωπος που επέστρεψε πέρσι στον Ολυμπιακό με μοναδική αρμοδιότητα να λασπολογεί, να συκοφαντεί και να τρομοκρατεί διαιτητές και θεσμικά όργανα με προφανή στόχο να προκαταλάβει και να επηρεάσει αποφάσεις.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει και “φωνή” και πυγμή και δεν πρόκειται να σιωπήσει. Θα τοποθετείται και θα παρεμβαίνει όποτε το κρίνει σκόπιμο είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Η εποχή της “ανοχής” τελείωσε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα