«Ερυθρόλευκο» γλέντι για το πρωτάθλημα πυγμαχίας! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
«Ερυθρόλευκο» γλέντι για το πρωτάθλημα πυγμαχίας! (pics)

bet365

Επινίκια στο τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δείτε φωτογραφίες από το γλέντι των «ερυθρόλευκων» πρωταθλητών στο Frangelico.
Το... έκαψαν οι αθλητές και οι άνθρωποι του τμήματος πυγμαχίας του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα που είχαν κατακτήσει στις 10 Δεκεμβρίου. Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην πυγμαχία, κατακτώντας τον τίτλο στους άνδρες μέσα από μια συνολικά εντυπωσιακή πορεία όλων των αθλητών του που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση που ολοκληρώθηκε ως γνωστόν την Κυριακή 10/12. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite Ανδρών Γυναικών που διεξήχθη σε τέσσερις ημέρες στο «Π. Σαλπέας» «βάφτηκε» «ερυθρόλευκο».
Ο απολογισμός ολοκληρώθηκε με τις τέσσερις πρωτιές του Ολυμπιακού στις τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες, στα 64 κιλά με τον πρωταθλητή Αλέξανδρο Τσανικίδη, στα 69 κιλά με πρωταθλητή τον Πουλίκο Τσαγκράκο, στα 75 κιλά με τον Παύλο Τσαγκράκο και στα 91 κιλά με τον Παναγιώτη Κυρίμη. Χάρις στη συνολική προσπάθεια όλων των αθλητών του Ολυμπιακού, ο τίτλος έπιασε Λιμάνι και αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών όλων των συντελεστών αυτής της επιτυχίας. Εκτός από 4 χρυσά μετάλλια κατακτήθηκαν και επίσης 3 χάλκινα από τον Γιώργο Καρούκη στην κατηγορία των 60 κιλών, από τον Γιώργο Χορβαλάκο στην κατηγορία των 64 κιλών και από τον Φώτη Τζότζο στην κατηγορία των 75 κιλών. Μετά από όλα αυτά ένα γλέντι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος χρειαζόταν. Δείτε πιο κάτω σχετικές φωτό από το γλέντι στο Frangelico όπου εμφανίζονται οι Μακρόπουλος, Αμαρυλλίς και Αρσενίου.
 

Τελευταία Νέα