Θρίαμβος Καπράλου στις εκλογές της ΕΟΕ!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Θρίαμβος Καπράλου στις εκλογές της ΕΟΕ!

bet365

Οι εκλογές στην ΕΟΕ διεξήχθησαν κανονικά παρά την ασθένεια του Ισίδωρου Κούβελου και ο Σπύρος Καπράλος ήταν ο μεγάλος νικητής, συγκεντρώνοντας 14 ψήφους (14-0)!

Ο Σπύρος Καπράλος είναι ο μεγάλος νικητής και θριαμβευτής των εκλογών της ΕΟΕ καθώς και οι 14 παρόντες επί της διαδικασίας τον επέλεξαν! Έτσι μπόρεσε να βγει νικητής στην... μονομαχία με τον Ισίδωρο Κούβελο.

Οι 14 παρόντες στην διαδικασία, που οδηγήθηκε στο 14-0 είναι οι: Σπύρος Καπράλος, Ξένια Αργειτάκη, Μανώλης Κολυμπάδης, Μανώλης Κατσιαδάκης, Παύλος Κανελλάκης, Ιάκωβος Φιλιππούσης, Γραμμένος (πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπής), Αλικάκος, Μιχάλης Φυσεντζίδης, Γιάννης Καρράς, Θανάσης Βασιλειάδης, Αντώνης Νικολόπουλος, Βασίλης Κατσώρας και Αριστείδης Αδαμόπουλος.
Πρόεδρος: Σπύρος Καπράλος
Α' αντιπρόεδρος: Κανελλάκης
Β' αντιπρόεδρος: Βασίλης Κατσώρας
Γενικός Γραμματέας: Μανώλης Κολυμπάδης
Ταμίας: Αντώνης Νικολόπουλος
Εκτελεστική Επιτροπή: Αργειτάκη, Φιλιππούσης, Αδαμόπουλος.
Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία: Φυσεντζίδης
ΕΦΙΠ: Κατσιαδάκης
Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία: Βασιλειάδης
Ολυμπιακή Προετοιμασία: Καρράς
ΤΟ STORY

Το Gazzetta.gr σας ενημέρωσε νωρίτερα ότι παρά την ασθένεια του Ισίδωρου Κούβελου, τα μέλη ειδοποιήθηκαν από τη γραμματεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να παραστούν κανονικά για την έναρξη της διαδικασίας. Προσήλθαν 14 άτομα, τα οποία ήταν αρκετά προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές, αφού υπήρξε απαρτία (σ.σ. στο σύνολο είναι 27 τα άτομα).

Ο Γιάννης Σγουρός αποχώρησε διαφωνώντας, θεωρώντας πως από τη στιγμή που το καταστατικό προβλέπει εκλογές στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, μπορούν να αναβληθούν και να γίνουν μια από τις προσεχείς ημέρες, ώστε να δώσει το «παρών» και ο Ισίδωρος Κούβελος.

Ο Λάμπης Νικολάου, προσερχόμενος στον χώρο, επέμεινε ότι λόγω της ασθένειας ενός εκ των υποψηφίων, δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία. Ωστόσο τα πράγματα εξελίχθησαν διαφορετικά, αφού με την αποχώρηση του η ολομέλεια (η οποία είχε απαρτία) αποφάσισε να προχωρήσουν οι αρχαιρεσίες επιλέγοντας, νέο προεδρεύοντα τον εκπρόσωπο της Σκοποβολής, Παύλο Κανελλάκη, ως αρχαιότερο.

Ένα ακόμα ζήτημα που τέθηκε αφορά στην Ομοσπονδία αναρρίχησης, η οποία έχει ζητήσει δικαίωμα ψήφου και ισχυρίζεται ότι έχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να το αποκτήσει. Ωστόσο, οι διοικητικές υπηρεσίες αναφέρουν ότι δεν είχαν πάρει μια συγκεκριμένη αίτηση, την οποία οι άνθρωποι της αναρρίχησης ισχυρίζονται ότι την είχαν στείλει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα