Χάντερσφιλντ - Ρέντινγκ: Το 'ξερες;

Gazzetta team
Χάντερσφιλντ - Ρέντινγκ: Το 'ξερες;

bet365

Η ώρα του τελικού που θα κρίνει την άνοδο στην Premier League και θα γεμίσει με χρήματα τα ταμεία των νικητών έφτασε! To gazzetta.gr κάνει pregαme με 10 ενδιαφέροντα στοιχεία για την αναμέτρηση.

Κατά γενική ομολογία η Championship αποτελεί μια από τις πιο σκληρές κατηγορίες στην Ευρώπη. Η μοίρα ομάδων που έχουν υποβιβαστεί και μένουν καθηλωμένες εκεί το μαρτυρά με τον καλύτερο τρόπο. Φέτος, η Νιούκαστλ με την Μπράιτον ανέβηκαν απευθείας και η Χάντερσφιλντ με τη Ρέντινγκ έφτασαν στον τελικό των πλέι οφ, ο οποίος θα κρίνει το τρίτο εισιτήριο ανόδου.

Στο Γουέμπλεϊ λοιπόν οι δύο ομάδες θα παίξουν τα ρέστα τους για άνοδο αλλά και για το απίθανο χρηματικό έπαθλο, που σταδιακά φέρνει πολλά δεκάδες εκατομμύρια στο σύλλογο που θα πάρει την άνοδο. Το gazzetta.gr κάνει ζέσταμα με δέκα ενδιαφέροντα στοιχεία για την αναμέτρηση και τις δύο ομάδες.

Οδηγός στην επιλογή του εκάστοτε αγώνα, είναι -ήταν και θα είναι- το κουπόνι; Τι «ποιο κουπόνι»; Ένα είναι «ΤΟ κουπόνι».

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ βρίσκεται σε κλίμα... τελικού, προσφέροντας πολλές επιλογές και ειδικά στοιχήματα!

Τρελά λεφτά. Η άνοδος για την ομάδα ανοίγει αυτόματα την κάνουλα των εσόδων. Οι ομάδες αναμένεται να βάλουν σταδιακά στα ταμεία τους τουλάχιστον 170 εκατομμύρια λίρες, τα οποία μπορούν να φτάσουν τα 290. Πρόκειται για συνδυασμό χρημάτων από τηλεοπτικά, εμπορικά και άλλα έσοδα, τα οποία θα αγγίξουν τα 300 εκατομμύρια σε περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να μην υποβιβαστεί άμεσα και διατηρήσει έτσι τις επικερδείς συμφωνίες της.

Ίδιο σκορ. Τα ματς των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια της σεζόν ολοκληρώθηκαν 1-0 με νικητές τους γηπεδούχους. Η Ρέντινγκ επικράτησε στο Madjeski τον Σεπτέμβριο και η Χάντερσφιλντ στο John Smith's Stadiums τον Φεβρουάριο.

Το 1-0 για την τυπικά γηπεδούχο Χάντερσφιλντ προσφέρει απόδοση 5.60 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ!

Έκτη φορά. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για έκτη φορά σε όλες τις διοργανώσεις από όταν ο Νταβίντ Βάγκνερ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χάντερσφιλντ τον Νοέμβριο του 2015. Δύο εκατέρωθεν νίκες και μια ισοπαλία είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός.

Η νίκη της Χάντερσφιλντ προσφέρει 2.15 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, ενώ αυτή της Ρέντινγκ 3.10. Η ισοπαλία είναι στο 2.90.

Αρνητική παράδοση. Η Ρέντινγκ έχει χάσει στις τρεις τελευταίες φορές που έπαιξε στον τελικό πλέι οφ ανόδου για την Premier League, παρότι σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ και στα τρία ματς. Μόνο η Σέφιλιντ Γιουνάιτεντ, που μετρά μια παραπάνω ήττα, έχει χάσει περισσότερους τελικούς.

Θα συνεχιστεί η παράδοση που θέλει τη Ρέντινγκ να χάνει σκοράροντας; Το G/G δίνει απόδοση 1.78 ενώ το No Goal 1.72.

Το έχει στα πέναλτι. Η Χάντερσφιλντ χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να περάσει τη Σέφιλιντ Γουένσντεϊ στον ημιτελικό. Με τη νίκη αυτή έχει καταφέρει να επικρατήσει και στις πέντε φορές που χρειάστηκε να παίξει πέναλτι στα πλέι οφ. Καμιά άλλη ομάδα δεν έχει πάνω από μία σχετική επικράτηση.

Ο νόμος του τρίτου. Η Ρέντινγκ ολοκλήρωσε τρίτη την κανονική διάρκεια και η Χάντερσφιλντ πέμπτη. Στους τρεις από τους πέντε τελευταίους τελικούς πλέι οφ ανόδου η τρίτη ομάδα αντιμετώπισε την πέμπτη σε τελικό και πήρε τη νίκη. Η Γουότφορντ το 2006, η Σουόνσι το 2011 και η Γουέστ Χαμ το 2012.

Αουτσάιντερ με πρωταθλητή στον πάγκο. Η Ρέντινγκ ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ στον ημιτελικό των πλέι οφ απέναντι στη φορμαρισμένη Φούλαμ, όμως ο Γιάαπ Στάμ νίκησε κατά κράτος τη μάχη των πάγκων απέναντι στον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς και οδήγησε τους Ρόγιαλς στο Γουέμπλεϊ. O Oλλανδός προπονητής πάντως ξέρει καλά από Premier League, έχοντας κατακτήσει τρεις τίτλους ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δύναμη στα στημένα. Τα έξι από τα εννιά γκολ της Ρέντινγκ έχουν προέλθει από στημένες φάσεις, δείχνοντας τη δύναμή της στον συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού. Για την ακρίβεια τα πέντε προήλθαν από κόρνερ και το ένα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το Under 2.5 δίνει 1.50 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ ενώ το over 2.05.

«Καυτός» Κερμογκάν. Ο πολύπειρος Γιαν Κερμογκάν αποτελεί το μεγάλο όπλο της Ρέντινγκ. Έχει σημειώσει 10 γκολ σε ισάριθμες φορές που έχει ξεκινήσει βασικός, συμπεριλαμβανομένου και του γκολ της νίκης στον ημιτελικό με τη Φούλαμ.

Πρώτη στην ιστορία. Ένα... πρωτότυπο ρεκόρ κυνηγάει η Χάντερσφιλιντ. Σε περίπτωση που καταφέρει να νικήσει, θα είναι η ομάδα που θα έχει ανέβει στην Premier League έχοντας δεχθεί περισσότερα γκολ από ό,τι έχει πετύχει στη διάρκεια της σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα