Γιουνάιτεντ - Τσέλσι: Το 'ξερες;

Gazzetta team
Γιουνάιτεντ - Τσέλσι: Το 'ξερες;

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτετ υποδέχεται την Τσέλσι στο πλαίσιο της Premier League και το Gazzetta σου δίνει πάρε-βάλε 10 πράγματα που ίσως δεν ήξερες.

Το «τρένο» της Τσέλσι νίκησε τη Μάντσεστερ Σίτι και πέρασε από την έδρα της Μπόρνμουθ, δείχνοντας ότι η ήττα από την Κρίσταλ Πάλας ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Ο Αντόνιο Κόντε κατάφερε να αναδομήσει με τον καλύτερο τρόπο τους «Μπλε» και στην πρώτη του χρονιά στο Λονδίνο οδεύει φουλ για πρωτάθλημα. Την Κυριακή του Πάσχα όμως τον περιμένει μια δύσκολη έξοδο, στην έδρα του... πρώην!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έφυγε αφήνοντας πίσω του συντρίμμια στο Στάμφορντ Μπριτζ και πλέον, ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλει να δείξει στην πρώην ομάδα του ότι παραμένει... Special One! Κυριακή του Πάσχα λοιπόν με ματσάρα από την Premier League και το gazzetta.gr ήδη από το Σάββατο σας βάζει στο κλίμα, παρουσιάζοντας το pregame με ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικά για το ματς!

Οδηγός στην επιλογή του εκάστοτε αγώνα, είναι -ήταν και θα είναι- το κουπόνι; Τι «ποιο κουπόνι»; Ένα είναι «ΤΟ κουπόνι».

Tώρα με τη SUPERLIST από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχεις ακόμα καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες των μεγάλων πρωταθλημάτων και διοργανώσεων. To Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι είναι μέρος της!

Αφεντικό φέτος, η Τσέλσι, killer o Καντέ. Μπλε είναι το χρώμα στις φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις. Οι Λονδρέζοι έχουν παίξει στη σεζόν δύο φορές φέτος με τους Κόκκινους Διαβόλους (και τις δύο στο Stamford Bridge) και έχουν πανηγυρίσει ισάριθμες. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε νίκησε με το επιβλητικό 4-0 στο πλαίσιο της Premier League και απέκλεισε εκείνη του Ζοσέ Μουρίνιο στο FA Cup ύστερα από νίκη με 1-0. Και στα δύο ματς σκόραρε ο μέσος-σκύλος της Τσέλσι, Ν' Γκολό Καντέ.

Για ρεκόρ βαθμών εκτός έδρας η Τσέλσι. Ο Αντόνιο Κόντε είναι γνωστός για το κόλλημά του με τα ρεκόρ και αυτό μάλλον θα τον ενδιαφέρει. Οι Μπλε έχουν μαζέψει μέχρι στιγμής 36 βαθμούς εκτός έδρας και το ρεκόρ είναι 41 από την εποχή του, νυν τεχνικού της Γιουνάιτεντ, Μουρίνιο, τη σεζόν 2004-05. Αν ο Ιταλός θέλει να κάνει κάτι ακόμα που θα μνημονεύεται, δεν θα ήταν άσχημα να ξεκινήσει με διπλό.

21 Μπλε. Η Τσέλσι είναι σαφώς η ομάδα που πείθει από τις δύο φέτος και για αυτό δεν μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από τα αποτελέσματά της. Το σούπερ-συμπαγές και αποτελεσματικό σύνολο του Αντόνιο Κόντε έχει καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς σε 21 από τα τελευταία 25 παιχνίδια και γι' αυτό μόνο με ένα 'θαύμα' δεν θα κατακτήσει τον τίτλο στην Premier League.

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται στο 2.45 (SuperList: 2.50) στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Η ισοπαλία δίνει 3.00 και το διπλό 2.55 (SuperList: 2.65)

21 Κόκκινο. Το 21 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι νίκες αλλά αγώνες χωρίς να γνωρίσει την ήττα. Οι Διάβολοι μετά το 4-0 από την Τσέλσι στο Stamford Bridge στον πρώτο γύρο στις 23 Οκτωβρίου, δεν έχουν ακόμα ηττήθεί στο πρωτάθλημα, σερί το οποίο μάλιστα είναι το δεύτερο καλύτερο στην ιστορία του Μουρίνιο στα χρόνια του στην Premier League.

Γιουνάιτεντ, η βασίλισσα της ισοπαλίας. Η Γιουνάιτεντ δεν χάνει, όμως δεν νικά κιόλας στο Old Trafford. Το γεγονός ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται εκτός της 4άδας της Premier League είναι οι εποδόσεις εντός έδρας. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει χάσει μόνο μία φορά εντός, όμως πέρα από τις 6 νίκες, έχει παραχωρήσει 9 ισοπαλίες, αριθμός που την κάνει πρώτη στην κατηγορία στην PL.

Στο 1.68 (SuperList: 1.82) βρίσκεται στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ το Goal/Goal ενώ το No Gοal δίνει 1.82 (SuperList: 1.88).

Η μάχη του 17. Αυτή είναι μάχη ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ των δύο ομάδων. Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην πρώτη του σεζόν στην Premier League, Ο μύθος, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει 17 γκολ (2 πέναλτι) ενώ ο αντίπαλός του και βασικός επιθετικός της Τσέλσι, Ντιέγο Κόστα, έχει βρει επίσης δίχτυα 17 φορές (κανένα πέναλτι).

Τσέλσι, ο κακός δαίμονας της Γιουνάιτεντ. Πέρα από την εντός συνόρων κυριαρχία της φέτος, η Τσέλσι έχει κάτι ακόμα να «πει» στην Μάντσεστερ, την οποία έχει αφήσει χωρίς νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια στην Premier League. Από αυτά τα 4 είναι νίκες των Μπλε και υπάρχουν και 4 ισοπαλίες, σε ένα σερί το οποίο είναι το χειρότερο ever για την Γιουνάιτεντ κόντρα σε έναν συγκεκριμένο αντίπαλο.

Στο 1.60 (SuperList: 1.65) βρίσκεται το under 2.5 στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, ενώ το over στο 1.90 (SuperList: 2.10)

Να γίνει ο 4ος με... double επί της Γιουνάιτεντ θέλει ο Κόντε. Αν στο ματς νικήσει η Τσέλσι, ο Αντόνιο Κόντε, θα μπει σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ προπονητών. Ο Ιταλός θα είναι μόλις ο 4ος τεχνικός των Μπλε που κάνει double σε βάρος της Γιουνάιτεντ μετά τους Γκλεν Χοντλ (1993-94), Ζοσέ Μουρίνιο (2004-05) και Κάρλο Αντσελότι (2009-10).

Βλέπετε πολλά γκολ στην αναμέτρηση; Στο 3.30 βρίσκεται στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ το ενδεχόμενο να μπουν από 4-6 γκολ, ενώ το 7+ προσφέρει απόδοση 30!

Από πάνω στο head-to-head οι Κόκκινοι Διάβολοι. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να έχει σαν κακό δαίμονα τα τελευταία χρόνια την Τσέλσι, όμως την έχει από κάτω σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες. Σε 176 ματς σε όλες τις διοργανώσεις από τις 25 Δεκεμβρίου του 1905 και εκείνο το 0-0 μέχρι σήμερα, η Μάντσεστερ έχει 75 νίκες, έχει ηττηθεί 52 φορές από τους Μπλε, ενώ υπάρχουν και 49 ισοπαλίες.

Οι ασίστ στο 7. Από τους παίκτες των δύο ομάδων, μόνο κάποιους της Τσέλσι βρίσκουμε στις υψηλές θέσεις της σχετικής λίστας. Ενας από τους κορυφαίους όλων των εποχών στις ασίστ στην Premier League, ο Σεσκ Φάμπρεγας, είναι ο ένας και ο άλλος είναι ο Πέδρο Ροδρίγεθ, που έχει άλλες τόσες. Στις 6 είναι ένας ακόμα παίκτης των Μπλε, ο Νεμάνια Μάτιτς, ενώ από την Γιουνάιτεντ κανένας δεν είναι τόσο... ψηλά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα