Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το 'ξερες;

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το 'ξερες;

bet365

Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρούονται στο Stamford Bridge για τους «8» του FA Cup και το Gazzetta γράφει 10 πράγματα μπορεί να μην ήξερες για τους δύο αντιπάλους.

Το βράδυ της Δευτέρας (13/03) γεμίζει με ένα μεγάλο και ενδιαφέρον ματς καθώς Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν συμμετείχαν φέτος στο Champions League, δεν έχουν την πολυτέλεια να σνομπάρουν το ασημικό στον ιστορικό θεσμό του Νησιού. Φαίνεται πως πρέπει να γίνει μια ανατροπή που θα συζητιέται για χρόνια για να χάσουν οι Μπλε τον τίτλο στην Premier League καθώς είναι στο +10 με 11 αγωνιστικές να απομένουν ενώ οι Κόκκινοι έχουν προσθέσει ήδη στην τροπαιοθήκη τους Community Shield και League Cup. Εχοντας στον πάγκο δύο εγωιστές και winners προπονητές και το μυαλό μόνο στον τίτλο, οι δύο αντίπαλοι θα αντιμετωπίζουν το ματς σαν τελικό. Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στο Stamford Bridge, το Gazzetta δίνει 10 πράγματα που ίσως δεν ήξερες για τους δύο αντιπάλους...

Οδηγός στην επιλογή του εκάστοτε αγώνα, είναι -ήταν και θα είναι- το κουπόνι; Τι «ποιο κουπόνι»; Ένα είναι «ΤΟ κουπόνι».

Ο αγώνας προσφέρεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με πλήθος στοιχηματικών επιλογών, που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό παίκτη! Από τους παίκτες που θα σκοράρουν στο ματς, μέχρι τα λεπτά των καρτών, τα κόρνερ, τα πέναλτι καθώς και όλα τα ακριβή σκορ της μεγάλης αναμέτρησης.

Tώρα με τη SUPERLIST από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχεις ακόμα καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες των μεγάλων πρωταθλημάτων και διοργανώσεων. To Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μέρος της!

Επιστροφή ύστερα από ταξίδι 6.800 χιλιομέτρων. Τόση απόσταση διένυσε η Γιουνάιτεντ από το Μάντσεστερ στο Ροστόβ και πίσω αφού είχε την 'ατυχία' να κληρωθεί με το ρωσικό κλαμπ στους «16» του Europa League. Πριν παίξουν με την Τσέλσι οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν φάει πολλές ώρες στον δρόμο, όμως τουλάχιστον κανείς δεν τραυματίστηκε στον τραγικό αγωνιστικό χώρο που έγινε το ματς. Για την ιστορία, 238 άρρωστοι fans έκαναν τον ταξίδι για την ομάδα. Respect.

Παράταση και... εξτρά αλλαγή. Τσέλσι και Γιουνάιτεντ κοντράρονται την Δευτέρα (13/03) στο Stamford Bridge στα προημιτελικά του FA Cup και από φέτος, μπαίνει σε ισχύ μια μεγάλη αλλαγή στον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό, σε ό,τι αφορά στην προημιτελική φάση. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει νικητής στα 90 λεπτά, το ζευγάρι οδηγείται σε παράταση και φυσικά στα πέναλτι αν δεν αναδείξει νικητή ούτε το επιπλέον ημίωρο. Μάλιστα, στα 30 λεπτά που θα προστεθούν στο ματς, θα επιτραπεί στους δύο προπονητές μια τέταρτη αλλαγή, εφόσον έχουν εξαντλήσει τις τρεις επιτρεπόμενες!

Σκοράρει φουλ η Τσέλσι. Η ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Αντόνιο Κόντε έχει γίνει τρομερή ανά τον κόσμο για την άμυνα που μπορεί να σπάσει τα νεύρα κάθε αντιπάλου, όμως πριν αφιχθεί ο allenatore οι Μπλε είχαν χτίσει παράδοση στην άλλη άκρη του γηπέδου. Οι Λονδρέζοι έχουν πετύχει τουλάχιστον 2 γκολ στα 8 από τα τελευταία 9 παιχνίδια τους στο FA Cup, οπότε ο Ζοσέ πρέπει να έχει τον νου του.

Απόδοση 1.78 (SUPER LIST: 1.87) προσφέρει στο κουπόνι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ το No Goal είναι στο 1.72 (SUPER LIST 1.83).

Νίκες θυμάται η Γιουνάιτεντ. Οι Reds Devils από τη δική τους πλευρά έχουν βρει δίχτυα δύο ή περισσότερες φορές στα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα ματς στον ιστορικό θεσμό των Αγγλών, ενώ έχει επίσης 5/6 σε νίκες στα τελευταία της ματς στη διοργάνωση.

Η νίκη της Τσέλσι προσφέρεται στο 1.80 (SUPER LIST: 1.85) στο Κουπόνι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.20 και το διπλό στο 3.85.

Πέδρο, ο... top-killer. Από τους παίκτες των δύο ομάδων, εκείνος που βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα των σκόρερς του FA Cup (ο πρώτος έχει 6) είναι ο Πέρδο Ροδρίγεθ της Τσέλσι. Ο Ισπανός, πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, έχει βάλει φέτος 4 γκολ σε 3 αγώνες, τη στιγμή που κανένας παίκτης της Γιουνάιτεντ δεν έχει φτάσει σε αυτό τον αριθμό. Ο 29χρονος κάνει καταπληκτική σεζόν έχοντας πετύχει και 7 τέρματα στην Premier League και σίγουρα αξίζει/θέλει προσοχή.

Στο 8.50 προσφέρεται ο Πέδρο ως πρώτος παίκτης που θα σκοράρει

Γκολ στα 29.6 δευτερόλεπτα. Και πάλι ο Πέδρο είναι εδώ. Η Γιουνάιτεντ τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί 17 αγώνων στην Premier League, το οποίο ξεκίνησε μετά την ήττα από την Τσέλσι στις 23 Οκτωβρίου, ματς το οποίο είναι το πιο πρόσφατο μεταξύ τους. Τότε λοιπόν, ο Πέδρο είχε χρειαστεί 29.6 δευτερόπλεπτα για να σκοράρει και να ξεκινήσει το Μπλε party στο Stamford Bridge το οποίο τελείωσε στο 4-0.

Το Under 2.5 προσφέρεται στο 1.60 (SUPER LIST: 1.70), ενώ το Over στο 1.90 (SUPER LIST: 2.05)

7 μέρες για Τσέλσι. Σε αντίθεση με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που ξενιτεύτηκε όσο πιο μακριά μπορούσε μεσοβδόμαδα, εκείνη του Κόντε είχε την πολυτέλεια να μην κάνει απολύτως τίποτα. Την προηγούμενη Δευτέρα (06/03) οι Μπλε νίκησαν εκτός την Γουέστ Χαμ (0-2) για την Premier League και από τότε ξεκουράζονται από αγωνιστικές υποχρεώσεις περιμένοντας την άφιξη των Red Devils.

Χουάν Μάτα, ο τελευταίος που άλλαξε φανέλα. Ο Ισπανός playmaker είναι ο πιο πρόσφατος από αυτούς που μετακινήθηκαν από την μια ομάδα στην άλλη και σήμερα αγωνίζεται στην Γιουνάιτεντ. Ο 28χρονος με το εξαιρετικό αριστερό πόδι πωλήθηκε από τον Ζοσέ Μουρίνιο στους Κόκκινους Διαβόλους του Ντέιβιντ Μόγιες τον Ιανουάριο του 2014 αντί 45 εκατ. ευρώ και φέτος ο Special One τον βρήκε ξανά μπροστά του. Με την Μάντσεστερ ο Μάτα έχει πλέον περισσότερες εμφανίσεις και γκολ από την Τσέλσι.

Αήττητη σε 11 ματς η Τσέλσι. Οχι σε όλες τις διοργανώσεις ή το πρωτάθλημα και αυτό είναι το εντυπωσιακό. Οι Μπλε τρέχουν ένα εκπληκτικό σερί κόντρα στην Γιουνάιτεντ που φτάνει τους 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και στη μάχη του Stamford Bridge θα προσπαθήσει να φτάσει τη ντουζίνα.

Η νίκη της Τσέλσι από ημίχρονο προσφέρεται στο 2.85, ενώ το ενδεχόμενο της ισοπαλίας στο πρώτο μέρος με νίκη των «Μπλε» στο δεύτερο βρίσκεται στο 4.30. Σε απόδοση 6.225 προσφέρεται η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από ημίχρονο, ενώ το ενδεχόμενο να μείνει η ισοπαλία και στα δύο 45λεπτα δίνει 4.15. Η ανατροπή (άσο ημίχρονο, διπλό τελικό) βρίσκεται στο 45!

Από πάνω σε νίκες η Γιουνάιτεντ. Μπορεί η Τσέλσι να έχει το σερί σε πρόσφατους αγώνες, όμως η Γιουνάιτεντ έχει να πει περισσότερα από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτηρηση μέχρι σήμερα. Οι Red Devils έχουν πετύχει 75 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις σε βάρος της Τσέλσι, η οποία μετρά 51, ενώ 49 αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα