Weekend με... βουτιές και Gazzetta Journal!

Gazzetta team
Weekend με... βουτιές και Gazzetta Journal!

bet365

Με ύλη για όλα τα γούστα και περιμένοντας τα σχόλια σας για να γίνει... κουβεντούλα έφτασε κι αυτό στο Σαββατοκύριακο στο... περίπτερο του Gazzetta το G-Weekend Journal! Kαλή ανάγνωση...

Mε την Ελλάδα να... χορεύει στους ρυθμούς του τρίτου μνημονίου και των capital controls, αλλά παράλληλα κι όλους τους Έλληνες να έχουν το μυαλό και στο πως θα «κλέψουν» μερικές μέρες των διακοπών, το Gazzetta Weekend Journal φωνάζει «παρών» κι αυτό το Σαββατοκύριακο με θέματα για όλα τα γούστα! Και τι δεν έχει ο... μπαχτσές!

Οι συντάκτες του gazzetta ταξιδεύουν με την... μηχανή του χρόνου. Ταξιδεύουν εκεί που θα ήθελαν να είναι παρόντες. Σε αθλητικά γεγονότα που έγραψαν ιστορία και που θα επιθυμούσαν να είναι σε μια... γωνίτσα για να τα καταγράψουν. Όπως σε μια «γωνίτσα» βρεθήκαμε την περασμένη Τρίτη. Στο live του Μανού Τσάο. Το ζήσαμε και το... μοιραζόμαστε μαζί σας.

Όμως ζήσαμε και πιο... πρωτόγονες καταστάσεις. Όχι στην Ελλάδα, αλλά στο ξακουστό Αφιόν Καραχισάρ. Ο φακός του G-Weekend Journal κατέγραψε εικόνες από μια πόλη που βρίσκεται... πίσω από την εποχή της. Ακόμη στο 8ο «τεύχος» του ιντερνετικού περιοδικού που πλέον έγινε η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου διαβάστε για την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ και πως βίωσαν ανάλογες κρίσεις του παρελθόντος στην Αριστερά, για τον αείμνηστο Αλφόνσο Φόρντ, αλλά και για δοκιμασίας της ανθρώπινης αντοχής στα Ζαγοροχώρια!

Παράλληλα μάθετε ποιος είναι ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ και ποια είναι η Μπέκυ Χάμον και φυσικά δείτε (και ξαναδείτε και ξαναδείτε) ό,τι πιο καυτό κυκλοφόρησε την εβδομάδα που μας πέρασε στις Ελληνικές παραλίες!

Tέλος μην ξεχνάτε ότι ο ανίκητος Μπεν Λήπερ συνεχίζει να συναρπάζει ως Τερματοφύλακας Γιατρός!

 

Τελευταία Νέα