Κινέζοι, στοίχημα και παράδεισος... όλα από εσάς!

Κινέζοι, στοίχημα και παράδεισος... όλα από εσάς!

bet365

Για άλλη μια εβδομάδα υπήρξαν σχόλια απολαυστικά στο gazzetta.gr, μαζέψαμε κάποια από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε στην στήλη των σχολιαστών μας.

Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τα προσωπικά πικαρίσματα και τις προσωπικές διενέξεις, το χιούμορ σας και τις αναλύσεις που κάνετε πάντα τα ξεχωρίζουμε και σας τα προβάλλουμε μέσα από εδώ. Ο χώρος και πάλι σε εσάς.

Reuters: Άγνοια των Κινέζων για την οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα

Αυτές τις ημέρες έχουμε ακούσει τα πάντα για το μέλλον της Ελλάδας. Ένα από αυτά ήταν ότι θα πάρουμε οικονομική βοήθεια από τους Κινέζους οι οποίοι μάλλον δεν το εννοούσαν έτσι όπως οι Έλληνες το αντιλήφθηκαν.

Drama-13

13:06 | 11-02-2015

Τι έγινε;; Μας κάνουν του Κινέζους τώρα;; Αααααα....

2

Στην πιο ευτυχισμένη χώρα του κόσμου: Πώς ζουν οι άνθρωποι εκεί

Για τον καθένα μας ξεχωριστά ο παράδεισος έχει διαφορετική έννοια. Για τον φίλο από κάτω έχει αυτήν...

trelos aektzis119748

12:55 | 11-02-2015

μέρος που δεν έχει ΑΕΚ είναι κόλαση και όχι παράδεισος.

Λίβερπουλ - Τότεναμ 3-2

Η νίκη της Λίβερπουλ επί της Έβερτον έδειξε μια δυναμική από τα παλιά για την ομάδα του Ρότζερς . Όπως και το τρολάρισμα στον Μπαλοτέλι για το γκολ που κατάφερε τελικά να πετύχει. Αν βοήθησε ο κ. Τσίπρας και τον Μάριο τι να πούμε...

L4 ANFIELD

00:44 | 11-02-2015

Το πιο σημαντικό 3ποντο της σεζόν έως τώρα. Απέναντι σ' έναν αντίπαλο φορμαρισμένο, με καλό ηθικό και ρέντα, που μας έβαλε πολύ δύσκολα απόψε. Η πρώτη φορά επί εποχής BR που ο κόουτς είχε 100% επιτυχία στις αλλαγές του, αν κι ο Stevie G ίσως έπρεπε να έχει βγει νωρίτερα. Ο Emre Can κάθε ματς και καλύτερος, ο Mamadou Sakho κάθε ματς και χειρότερος.

Η στιγμή του ματς φυσικά είναι ο τρόπος που αντιδρά ο τρελο-Mario μετά το γκολ : ο τύπος έχει μόλις βάλει το πρώτο του γκολ στην Premier League από την εποχή που η Ακρόπολη ήταν στα μπετά και σκύβει το κεφάλι να γυρίσει βαριεστημένος στη σέντρα. Με στυλάκι βγαλμένο από την αθάνατη ατάκα του Dr House : "Do I get bonus points if I act like I care ?"

22

tsobanator

00:07 | 11-02-2015

Έπρεπε να αλλάξουμε κυβέρνηση για να βάλει γκολ ο Μάριος....

21

Στον χορό του Στάριτζ ο Μορένο (vid)

Ο χορός του Στάριτζ έχει κάνει θραύση. Η αλήθεια είναι ότι ο Μορένο προπονήθηκε για να τον πετύχει, έδωσε την παράσταση του αλλά μάλλον η πρόβα δεν πέτυχε.

Nikos YNWA

14:33 | 15-02-2015

που να μην έκανε και την σχετική προπόνηση ο Alberto! Σημασία έχει όμως πως στα αποδυτήρια υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα !

5

Περέιρα: «Θα μπορούσαμε ακόμα και εννιά γκολ»

Εδώ ο φίλος έχει δίκιο. Τόσο το έπαιξε το παιχνίδι, τόσο να φέρετε. Να σας δίνουμε και οι υπόλοιποι τι θέλουμε κάθε εβδομάδα, σε όλες τις ομάδες, μην κάνετε του κεφαλιού σας.

Aggelos Papadop...

21:39 | 14-02-2015

3-0 το παίξαμε κύριε με ποιο δικαίωμα να βάλετε 9 γκολ εσείς;

5

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ 1-2 (vid)

Άλλη μια νίκη της Λίβερπουλ, άλλη μια πολύ ωραία ανάλυση για το τι περιμένετε από αυτήν την ομάδα φέτος.

L4 ANFIELD

21:49 | 14-02-2015

Έχει ξεκινήσει μια κουβέντα στην Αγγλία αν πρέπει ο Rodgers να θέσει προτεραιότητες, αν πρέπει να επικεντρωθεί στο στόχο της επιστροφής στο Champions League (είτε μέσω της Premier League είτε μέσω του Europa) και επομένως να θέσει το FA Cup σε δεύτερη μοίρα κάνοντας εκτεταμένο rotation. Σήμερα έδωσε μία απάντηση με την 11αδα που κατέβασε, σαφέστατα την ισχυρότερη που είχε διαθέσιμη.

Συντάσσομαι μαζί του 100%. Η Ομάδα πρέπει να διεκδικήσει όλους τους στόχους με όλες της τις δυνάμεις. Κάθε νίκη πλέον αθροίζεται ως προστιθέμενη αξία στο καλό momentum που έχουμε φτιάξει. Έτσι και απόψε. Με μέτρια απόδοση φτάσαμε στην πρόκριση, γιατί λίγο-λίγο αρχίζουμε να εθιζόμαστε στις νίκες. Αυτός ο γλυκός εθισμός, που όταν αρχίσει να διαπερνά τα μυαλά και τις ψυχές μιας ομάδας, όλα μοιάζουν να γίνονται πιο εύκολα.

Συνεχίζουμε. Στείλτε τον Gerrard στο Wembley !!!

11

Άγιος Βαλεντίνος στο «Καραϊσκάκης»! (pics)

Το όνειρο του φίλου μας. Και για πολλούς άλλους...

Satyr-1975

22:00 | 14-02-2015

Να έχεις τέτοια θεά δίπλα σου και όταν της λες μωρό μου τι θες να κάνουμε του Αγίου Βαλεντίνου να σου λέει να πάμε γήπεδο...όνειρο ζωωω!!!!

6

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 2-0 (vid)

Τέλος, η πορεία του Παναιτωλικού φέτος έχει εντυπωσιάσει και έχει τραβήξει τα θετικά σχόλια από όλη την φίλαθλη Ελλάδα. Ομάδα που παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και βγάζει υγεία λαμβάνει όλα τα εύσημα.

chicango21

18:16 | 14-02-2015

Ομάδα πρότυπο!!
Τέτοιες επαρχιακές ομάδες θέλουμε στη Σουπερ Λιγκ, οργανωμένες,υγιείς και με πολύ κόσμο
άντε και Γιουρόπα του χρόνου

13

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τα καλύτερα σχόλια αναγνωστών
Τα καλύτερα σχόλια αναγνωστών