Super League 1: Playoffs, παραμονή και... κορυφή!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Super League 1: Playoffs, παραμονή και... κορυφή!

bet365

Ματς με ενδιαφέρον για κάθε γούστο αυτά της δεύτερης μέρας της 20ής αγωνιστικής της Super League 1.

Ζενίτ - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το σημερινό πρόγραμμα έχει τρεις αναμετρήσεις. Χρονικά, αυτό του Αστέρα με τον Πανιώνιο προηγείται των άλλων δύο (17.15).

Οι Αρκάδες θέλουν μόνο τη νίκη για να ελπίζουν σε μια... επική ανατροπή της κατάστασης και να κυνηγήσουν την 5η θέση που οδηγεί στα play offs, απέναντι στον Πανιώνιο που παίζει σε κάθε ματς τη ζωή του!

Στις 19.00, ο ΠΑΟΚ θέλει να περάσει από τη Λαμία για να συνεχίσει να έχει τον Ολυμπιακό στο -1, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν κι αυτοί στόχο τη νίκη που θα τους φέρει στους 26 βαθμούς και στην ισοβαθμία με τον ΟΦΗ στην 5η θέση.

Από εκεί και πέρα, ο Αρης υποδέχεται την Ξάνθη. Οι κίτρινοι με νίκη θα είναι μόνοι 5οι στους 29 βαθμούς, ενώ η Ξάνθη θα περάσει κι αυτή 5η με 27 στην περίπτωση νίκης!

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

22 Ιανουαρίου
ΑΕΛ-Παναιτωλικός 2-2
Βόλος-ΑΕΚ 1-3
ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-1
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 3-0

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου

17:15 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος (NovaSports3)
19:00 Λαμία-ΠΑΟΚ (ERTSports)
19:30 Άρης-Ξάνθη (NovaSports1)ψ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα