Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο Ανουάρ!

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο Ανουάρ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο Ανουάρ!

bet365

Διαβάστε όσα πρέπει να ξέρετε για τον Ανουάρ Τουχαμί που έρχεται για τον Παναθηναϊκό, μέσα από τα όσα λέει στο gazzetta.gr ο Ισπανός δημοσιογράφος, Μανού Μπελβέρ.

Ο Παναθηναϊκός καλύπτει το κενό του στην μεσαία γραμμή, με τον δανεισμό του Ανουάρ Τουχαμί από την Βαγιαδολίδ. Ο 25χρονος διεθνής Μαροκινός χαφ είναι ο εκλεκτός του Τσάβι Ρόκα για τον άξονα του Τριφυλλιού και ο ρεπόρτερ της ισπανικής ομάδας στην El dia de Vallodolid, Μανού Μπελβέρ, αρθογραφεί στο gazzetta.gr για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων και σκιαγραφεί το αγωνιστικό και όχι μόνο, προφίλ του Αφρικανού ποδοσφαιριστή.

Η άποψη του Μανού Μπελβέρ για τον Ανουάρ Τουχαμί:

Ο Ανουάρ είναι γέννημα θρέμμα της Βαγιαδολίδ. Από τα δεκατρία του χρόνια στην ομάδα, είναι ιδιαίτερα δεμένος με αυτή και πραγματικά είναι από τους ποδοσφαιριστές που αγαπά τον σύλλογο που αγωνίζεται. Αυτός θα είναι ο πρώτος δανεισμός στην καριέρα του, είναι η πρώτη φορά που μετά από δώδεκα χρόνια θα βγάλει την φανέλα της Βαγιαδολίδ.

Ο Ανουάρ είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Η φυσική του θέση είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, στο 8, αλλά μπορεί να παίξει το ίδιο καλά και στο 6.

Το μεγαλύτερο του προσόν είναι οι φυσικές δυνάμεις. Θα τον δεις να τρέχει, να τρέχει και να... τρέχει σε ολόκληρο το παιχνίδι. Καταθέτει αστείρευτες δυνάμεις και αρκετή ενέργεια πάνω στο χορτάρι. Είναι πολύ δυνατός και στις προσωπικές μονομαχίες παρά το γεγονός πως δεν είναι ψηλός. Βγάζει επιθετικότητα στο μαρκάρισμά του και προσπαθεί να κλέψει άμεσα την μπάλα από τον αντίπαλο παίκτη.

Προσπαθεί να παίξει την μπάλα στα σίγουρα, να βοηθήσει στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και του αρέσει να παίζει κοντά στην αντίπαλη περιοχή, όταν η ομάδα του έχει την μπάλα. Είναι ένας box to box μέσος και νομίζω ότι θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και παράλληλα θα βοηθήσει και τον εαυτό του.

Σαν άνθρωπος, τώρα, είναι πολύ σοβαρός. Του αρέσει καθημερινά να δουλεύει και να βελτιώνεται. Δεν του αρέσουν τα πάρτι και η θορυβώδης ζωή, όπως σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του σήμερα. Προτιμά να μένει σπίτι για να βλέπει τηλεόραση ή να παίζει playstation.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα