Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Τουχαμί (pic & vids)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Τουχαμί (pic & vids)

bet365

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του 25χρονου μέσου, Ανουάρ Τουχαμί, από την Βαγιαδολίδ. Δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μπορεί το όνομα του Χοακίν να είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά ο 24χρονος Μαροκινός μέσος της Βαγιαδολίδ, Ανουάρ Τουχαμί, είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την θέση του κεντρικού μέσου.

Ο Τουμαχί γεννήθηκε στη Θέουτα στις 15 Ιανουαρίου του 1995 κι έχει βγει από τις ακαδημίες της Βαγιαδολίδ και την φετινή σεζόν μετράει έντεκα συμμετοχές, όλες ως αλλαγή. Ο Τουχαμί είναι διεθνής με την εθνική του Μαρόκου.

Ο ποδοσφαιριστής πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί κοντά στην Αλμπαθέτε, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του είχαν δείξει η Σαραγόσα και η Χιρόνα, ενώ το Νοέμβριο υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Βαγιαδολίδ έως το 2023.

Δείτε τον Τουχαμί να σκοράρει κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα