Ολα όσα έγιναν στην ΕΕΑ για την υπόθεση «ΠΑΟΚ-Ξάνθη»

Δημήτρης Τομαράς
Ολα όσα έγιναν στην ΕΕΑ για την υπόθεση «ΠΑΟΚ-Ξάνθη»

bet365

Η ΕΕΑ ανέβαλλε την υπόθεση «ΠΑΟΚ-Ξάνθης» για την επόμενη Πέμπτη 16 Ιανουαρίου γιατί οι άνθρωποι της Ξάνθης δεν ήξεραν ότι κλήθηκαν και για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας!

Ευρωλίγκα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Μετά την αναβολή της 19ης Δεκεμβρίου στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης, είχαμε νέα αναβολή και την Παρασκευή το μεσημέρι! Η υπόθεση θα μετατεθεί για την επόμενη Πέμπτη 16/01 στις 10:00 και αυτό γιατί έγινε δεκτό το θέμα της Ξάνθης η οποία τόνισε στην επιτροπή ότι δεν γνώριζε πως κλήθηκε και για θέμα πολυϊδιοκτησίας!

Ετσι η συνεδρίαση πήγε για την επόμενη εβδόμαδα.

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Από τον ΠΑΟΚ ήταν οι κ.κ. Μαυρομάτης και Μπίρδας που εκπροσωπούν τον «Δικέφαλο του Βορρά». Από τον Ολυμπιακό ήταν οι κ.κ. Καρπετόπουλος και Χατζησαββάογλου, η κα. Σουλούκου αλλά και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς. Το παρών έδωσε και ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος είχε κάνει πρόσθετη παρέμβαση για την συγκεκριμένη υπόθεση. Την Ξάνθη εκπροσώπησε ο Γιώργος Στράτος.

Στις 10.21 μπήκαν για την συνεδρίαση

Η συνεδρίαση της υπόθεσης αρχισε λίγα λεπτά μετά τις 10:00 μιας και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές μπήκαν στην αίθουσα της ΕΕΑ. Θυμίζουμε πως έχουν δοθεί στην ΕΕΑ όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία έχουν σταλεί και σε όλες τις ομάδες που έχουν εμπλοκή στην υπόθεση. Ο Αλέξης Κούγιας μαζί με την συνεργάτιδά του και είχαν μεταξύ άλλων κι έγγραφο για τους λόγους σύστασης της Λίγκας και τις υποχρεώσεις των μελών της.

Ζήτησε αναβολή η Ξάνθη

Αναβολή ζήτησε η Ξάνθη με την αιτιολογία ότι ο Συγγελίδης για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να παρευρεθεί στην εκδίκαση.

Διακοπή της εκδίκασης, για να εξεταστούν τα αιτήματα των εμπλεκόμενων πλευρών!

Μετά την αναβολή της 19ης Δεκεμβρίου, είχαμε την διακοπή της εκδίκασης την Παρασκευή το πρωί ώστε να εξεταστούν και να αποφασίσει η ΕΕΑ κάποια ακόμα αίτηματα που τέθηκαν από τις εμπλεκόμενες πλευρές. Ποια είναι αυτά;

  • Πρώτο αίτημα από πλευράς Ξάνθης, η οποία ζήτησε να αναβληθεί η εκδίκαση μιας και απουσιάζει ο κύριος Συγγελίδης ή έστω να διακοπεί η συνεδρίαση μέχρι τις 14:00 για να δώσει το παρών ο κύριος Συγγελίδης.
  • Δεύτερο αίτημα από πλευράς ΠΑΟΚ αλλά και Ξάνθης. Οι δύο ομάδες ζήτησαν ο Ολυμπιακός να αναπτύξει τις θέσεις του και στη συνέχεια να αποχωρήσει από την συνεδρίαση!
  • Τρίτο αίτημα ξανά από πλευράς ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Να αποβληθεί τελείως από την συνεδρίαση ο Αλέξης Κούγιας. Να μην παρέμβει καθόλου δηλαδή στην εκδίκαση...
  • Τέταρτο αίτημα από πλευράς Ξάνθης. Να ηχογραφηθεί η διαδικασία.

Ανωνυμα έγγραφα κι επιστολές στα χέρια της ΕΕΑ με επιπρόσθετα στοιχεία!

Μεταξύ άλλων έγινε γνωστό πως στην ΕΕΑ έχουν φτάσει ανώνυμα έγγραφα κι ανώνυμες επιστολές! Εχουν σταλεί από άτομο που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του και μένει να δούμε εάν θα γίνουν δεκτά από την ΕΕΑ και φυσικά πόσο αξιόπιστα είναι... Για την ακρίβεια στοιχεία εστάλησαν στην ΕΕΑ το μεσημέρι της Πέμπτης αλλά και πιο μετά ενώ την Παρασκευή πήγε στην ΕΕΑ ένας ακόμα φάκελος για επιπρόσθετα στοιχεία για την περίπτωση των καταγγελιών των σχέσεων ΠΑΟΚ - Ξάνθης.

Τα τέσσερα αιτήματα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης που έφεραν την διακοπή της συνεδρίασης της ΕΕΑ

Στις 12:08 άρχισε ξανά η συνεδρίαση

Λίγο μετά τις 12:00 η συνεδρίαση στην ΕΕΑ άρχισε ξανά με τις εμπλεκόμενες πλευρές να μπαίνουν ξανά στην αίθουσα.

Αποβλήθηκε ο Κούγιας

Το ένα από τα τέσσερα αιτήματα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης έγινε δεκτό από την ΕΕΑ. Κι αυτό έχει να κάνει με την αποβολή του Αλέξη Κούγια και της ΑΕΛ από την διαδικασία.

Κι αυτό γιατί η ΕΕΑ έκρινε πως είναι αβέβαιο το νόμιμο συμφέρον για την επικαλούμενη ΑΕΛ η οποία είχε επικαλεστεί την βαθμολογία. Η ΕΕΑ εξήγησε πως το έννομο συμφέρον εξαρτάται από μελλοντικούς αγώνες κι έτσι δεν θα μπορεί να γίνει πρόσθετη παρέμβαση από τον Αλέξη Κούγια ο οποίος αποχώρησε.

Νέα διακοπή για μία ώρα ώστε να εξεταστούν τ' ανώνυμα έγγραφα

Τελικά υπήρξε νέα διακοπή στη συνεδρίαση μιας και ζητήθηκε από τις εμπλεκόμενες πλευρές να εξεταστούν τα ανώνυμα έγγραφα που είχαν σταλεί το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΕΑ.

Απορρίφθηκαν τα 3 από τα 4 αίτηματα

Η ΕΕΑ τα συζήτησε και τους ανακοίνωσε πως από αυτά μόνο η αποβολή του Αλέξη Κούγια και της ΑΕΛ από τη συνεδρίαση έγινε δεκτή.

Ετσι η συνεδρίαση θα συνεχιστεί κανονικά παρά το αίτημα διακοπής της Ξάνθης μιας και δεν είχε δώσει το παρών ο κ. Συγγελίδης.

Ταυτόχρονα στη συνεδρίαση θα παραμείνει ο Ολυμπιακός. Θυμίζουμε πως ΠΑΟΚ και Ξάνθη είχαν ζητήσει να αναπτύξει τις θέσεις του και στη συνέχεια να αποχωρήσει!

Στις 13:55 συνεχίστηκε η συνεδρίαση

Οπως αναμενόταν η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά. Οι εμπλεκόμενες πλευρές εξέτασαν τα ανώνυμα έγγραφα και η συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί σήμερα και δεν αποκλείεται να έχουμε κι απόφαση! Θυμίζουμε πως πλέον στην αίθουσα δεν βρίσκεται ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος αποβλήθηκε μετά από αίτημα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Νέα διακοπή γιατί η Ξάνθη δεν ήξερε ότι η κλήση έχει να κάνει και με πολυϊδιοκτησία!

Η Ξάνθη έθεσε νέο θέμα στην ΕΕΑ που έχει να κάνει με την κλήση της για πολυϊδιοκτησία μιας και όπως τόνισε δεν ήταν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο! Ζήτησε ξανά να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από την ακρόαση αλλά πάλι το αίτημά της δεν έγινε δεκτό...

Τελικά αναβολή για την άλλη Πέμπτη!

Το θέμα που έθεσε τελικά η Ξάνθη ότι δεν γνώριζε ότι υπήρχε και κλήση για πολυϊδιοκτησία έγινε δεκτό από την ΕΕΑ κι έτσι η συνεδρίαση αναβλήθηκε για την άλλη Πέμπτη 16/01 στις 10:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα