Τα τέσσερα αιτήματα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης που έφεραν την διακοπή της συνεδρίασης της ΕΕΑ

Δημήτρης Τομαράς
Τα τέσσερα αιτήματα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης που έφεραν την διακοπή της συνεδρίασης της ΕΕΑ

bet365

Η συνεδρίαση της ΕΕΑ διεκόπη για να εξετάσει τα αιτήματα των ομάδων για την υπόθεση που αφορά τις σχέσεις Ξάνθης και ΠΑΟΚ μετά την καταγγελία του Ολυμπιακού.

Από το πρωί της Παρασκευής (10/1) εκδικάζεται από την ΕΕΑ η καταγγελία του Ολυμπιακού και αφορά τις σχέσεις Ξάνθης και ΠΑΟΚ. Η συνεδρίαση όμως της Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει διακοπεί προσωρινά και αυτό γιατί υπήρξαν τέσσερα αιτήματα από τις εμπλεκόμενες πλευρές που θα πρέπει να εξετάσει η ΕΕΑ.

Ποια είναι αυτά;

  1. Πρώτο αίτημα από πλευράς Ξάνθης, η οποία ζήτησε να αναβληθεί η εκδίκαση μιας και απουσιάζει ο κύριος Συγγελίδης ή έστω να διακοπεί η συνεδρίαση μέχρι τις 14:00 για να δώσει το παρών ο κύριος Συγγελίδης.
  2. Δεύτερο αίτημα από πλευράς ΠΑΟΚ αλλά και Ξάνθης. Οι δύο ομάδες ζήτησαν ο Ολυμπιακός να αναπτύξει τις θέσεις του και στη συνέχεια να αποχωρήσει από την συνεδρίαση!
  3. Τρίτο αίτημα ξανά από πλευράς ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Να αποβληθεί τελείως από την συνεδρίαση ο Αλέξης Κούγιας. Να μην παρέμβει καθόλου δηλαδή στην εκδίκαση...
  4. Τέταρτο αίτημα από πλευράς Ξάνθης. Να ηχογραφηθεί η διαδικασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα