Δείπνο Μελισσανίδη, Ίβιτς και Καρέρα δίχως... είδηση!

Δείπνο Μελισσανίδη, Ίβιτς και Καρέρα δίχως... είδηση!

Γιώργος Τσακίρης
Δείπνο Μελισσανίδη, Ίβιτς και Καρέρα δίχως... είδηση!

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της Α.Ε.Κ. δείπνησε στην Γλυφάδα με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή και τον Ιταλό προπονητή και μίλησαν για το κομμάτι της ενίσχυσης χωρίς να προκύψει κάτι το ουσιαστικό.

ΤΣΣΚΑ - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Επιθυμία του Ίλια Ίβιτς, όπως είχαμε καταγράψει στο ρεπορτάζ, ήταν να υπάρξει συνάντηση με τον Μάσιμο Καρέρα, τον ίδιο και φυσικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη με αφορμή τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κουβέντα κοινώς για την ενίσχυση της ομάδας και πως θα κινηθεί το club σε αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι.

Ουσιαστική είδηση δεν προκύπτει από τη συνάντηση των τριών. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κι αυτό διότι δεν άλλαξε κάτι μετά το συγκεκριμένο δείπνο... Στόχος της ΑΕΚ ήταν και παραμένει να βρεθούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών (αν είναι αυτό εφικτό) που θα είναι καλύτερες από αυτές που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ...

Εννοείται πως δεν αλλάζει το κομμάτι της οικονομικής πολιτικής του club, υπό την έννοια ότι λειτουργούν και βαδίζουν όλοι στην... οδό των εσόδων - εξόδων. Ταυτόχρονα πλην των όποιων προσθηκών (δύο αναμένεται να γίνουν αν βρεθούν, βαριά τρεις αν και δύσκολο απ' όσα συζητήθηκαν στο δείπνο στην Γλυφάδα) συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να υπάρξουν και αποχωρήσεις είτε με το δρόμο της πώλησης, αν προκύψει πρόταση που να ικανοποιεί είτε με συναινετικά διαζύγια με παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Όπως για παράδειγμα (στο κομμάτι των πωλήσεων) η περίπτωση Μάνταλου όπου σημειώθηκε πως ανάλογα με το ποσό που θα έφτανε (αν προκύψει ή γίνει πρόταση) θα αποφάσιζαν και για το ενδεχόμενο παραχώρησης. Κάτι που αφορά όλους τους παίκτες της ΑΕΚ, πωλούνται μόνο στη τιμή που θέλει ο σύλλογος, χωρίς να προκύπτει ανάγκη σε οικονομικό επίπεδο. Την ίδια ώρα δουλεύεται (από τον Ίβιτς) ο τρόπος να ξεφορτωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα περιπτώσεις παικτών όπως ο Σιμάο για παράδειγμα όπου γίνεται προσπάθεια να παραχωρηθεί έστω με τη μορφή δανεισμού (είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr για τις επαφές με τουρκική ομάδα).

Εννοείται πως από την κουβέντα δεν έλειψε η συζήτηση για την ανάγκη να αξιοποιηθούν και ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί (όπως ο Σαμπανάτζοβιτς για παράδειγμα) κάτι που βρήκε απόλυτα θετικό τον Ιταλό τεχνικό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα