Στον αστερισμό του Ιντέγε

Στον αστερισμό του Ιντέγε

Στον αστερισμό του Ιντέγε

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε προβάρει τα κίτρινα του Άρη και το gazzetta.gr σάς παρουσιάζει, μέσα από αφιερώματα, όσα θέλετε και πρέπει να γνωρίζετε για τον Νιγηριανό επιθετικό!

Στις 5/6 έγινε γνωστό πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης «θέλει να κάνει το μπαμ με τον Ιντέγε». Ο Άρης έκανε την υπέρβαση και έπαιξε σκληρό πόκερ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπράουν. Και όπως όλα δείχνουν σ' αυτήν την παρτίδα βγαίνει νικητής, μιας και ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία.

Μετά τον Ολυμπιακό, όπου και κατάφερε να εκτοξεύσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ο Ιντέγε αποφάσισε να ακολουθήσει το... σκοτεινό μονοπάτι της Κίνας, μη μπορώντας να αρνηθεί τον πακτωλό χρημάτων που είχε στρωθεί στα πόδια του.

Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν έχει περάσει μια εύκολη ζωή.

Στο πέρασμα των χρόνων έπρεπε πάντα να αποδεικνύει πράγματα.

Αρχικά, έπρεπε να αποδείξει στη μητέρα του ότι πρέπει να γίνει ποδοσφαιριστής. Και τα κατάφερε.

Με την Ocean Boys έγινε πρωταθλητής στη χώρα του. Έπεισε την Ξαμάξ να τον φέρει στην Ευρώπη και από εκεί πήρε μεταγραφή στη Σοσό. Βήμα βήμα, κατάφερνε να αποδεικνύει την αξία του και να κερδίζει τα στοιχήματα που έβαζε.

Όπως συνέβη και στην Ντιναμό Κιέβου όπου έκανε προπονήσεις υπό των ήχο πυροβολισμών λόγω του πολέμου της Ουκρανικής Κυβέρνησης με την Ρωσία.

Μετά ήρθε η Γουέστ Μπρομ και το όνειρο της Premier League. Ο Ολυμπιακός, η Κίνα, ο δανεισμός στη Μάλαγα και τώρα ο Άρης.

Ο Μπράουν Ιντέγε έχει να αποδείξει κάτι ακόμη: Ότι στα 30 του με έναν χρόνο αγωνιστικής απραξίας μπορεί να σκοράρει ξανά και ξανά. Μιλάμε για έναν παίκτη εξάλλου που έχει μάθει να φέρνει τρελά χρήματα από τις πωλήσεις του και να γεμίζει τα ταμεία του συλλόγου που υπηρετεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα