Θέλει να κάνει το «μπαμ» με Ιντέγε ο Άρης!

Θέλει να κάνει το «μπαμ» με Ιντέγε ο Άρης!

Θέλει να κάνει το «μπαμ» με Ιντέγε ο Άρης!

bet365

Ο Άρης προσπαθεί το μεγάλο μπαμ με τον Μπράουν Ιντέγε και αυτός είναι ο λόγος του ταξιδιού των Καρυπίδη-Διαμαντόπουλου στο Λονδίνο.

Το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη και του Ντίνου Διαμαντόπουλου στο Λονδίνο είναι ο Μπράουν Ιντέγε. Πληροφορίες θέλουν εξάλλου τους ανθρώπους του Άρη να είχαν στην ατζέντη τους, συνάντηση με τον ατζέντη του αθλητή, Χουτάν Αχμάντι, ούτως ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχει η πιθανότητα συνεργασίας με τον 31χρονο Νιγηριανό. Είναι προφανές ότι πρόκειται για μια ακριβή περίπτωση παίκτη, για την οποία οι «κίτρινοι» θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση ούτως ώστε να τον αποκτήσουν.

Ο Ιντέγε, γνωστός από το απόλυτα πετυχημένο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό καθώς σε 81 αγώνες σημείωσε 32 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ στη διετία 2015-17, είναι ελεύθερος έπειτα από την όχι και τόσο ευχάριστη (αγωνιστικά) εμπειρία του στην Κίνα. Για την ακρίβεια, τον Ιανουάριο του 2017 υπέγραψε στην κινέζικη Τιανίν Τέντα συμβόλαιο διάρκειας έως και το καλοκαίρι του 2017 με αποδοχές περί των 3.5 εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο. Ωστόσο, στο δεύτερο μισό της περιόδου 2017-18 αγωνίστηκε στη Μάλαγα.

Πλέον είναι ελεύθερος, θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του και ο Άρης του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα