ΠΑΟΚ: Με μεταγραφή έρχεται σήμερα ο Ροντρίγκο

ΠΑΟΚ: Με μεταγραφή έρχεται σήμερα ο Ροντρίγκο

ΠΑΟΚ: Με μεταγραφή έρχεται σήμερα ο Ροντρίγκο

bet365

Η απόκτηση του Ροντρίγκο Σοάρες από τον ΠΑΟΚ θα γίνει με κανονική μεταγραφή, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός, που αναμένεται το απόγευμα της Πέμπτης (6/6) στην Ελλάδα, ανήκει στην Γκρέμιο Ανάπολις.

Ολλανδία - Αγγλία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο ΠΑΟΚ έχει ψάξει αρκετά την υπόθεση του Ροντρίγκο και όπως επισημάναμε, ήδη, ο Βραζιλιάνος αμυντικός ανήκει στην Γκρέμιο Ανάπολις, η οποία διατηρούσε τα δικαιώματά του και απλά τον είχε παραχωρήσει τα δύο τελευταία χρόνια στην Άβες. Γι’ αυτό και όπως έχουμε αναφέρει τα οικονομικά της Άβες δεν επέτρεπαν την παραμικρή σκέψη για πρόταση παραμονής.

Αντίθετα, οι Νταμπλούχοι Ελλάδας έφτασαν σε επαφή με τη βραζιλιάνικη ομάδα και πέτυχαν μια συμφωνία ύψους 800.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους το κορυφαίο δεξί μπακ του φετινού πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες αναμένεται στην χώρα μας το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα