Το… ευ αγωνίζεσθαι ως απάντηση του Πλατανιά στο αίτημα του ΟΦΗ για εισιτήρια

Το… ευ αγωνίζεσθαι ως απάντηση του Πλατανιά στο αίτημα του ΟΦΗ για εισιτήρια

Το… ευ αγωνίζεσθαι ως απάντηση του Πλατανιά στο αίτημα του ΟΦΗ για εισιτήρια

bet365

Ο ΟΦΗ είχε ζητήσει περί τα 2.000 εισιτήρια για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, πριν την άρνηση της Αστυνομίας, με τους Χανιώτες επίσης να αρνούνται και μάλιστα για λόγους «ευ αγωνίζεσθαι», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους ανθρώπους του ΟΦΗ η απάντηση του Πλατανιά για εισιτήρια που θα ικανοποιούσαν τις ανάγκες των φιλάθλων τους.

Ειδικότερα, αυτό που τόνισαν οι Χανιώτες, όταν έγινε η σχετική ανεπίσημη πρώτη κουβέντα μεταξύ των δυο ομάδων πριν την κλήρωση των μπαράζ την Τετάρτη (15/05), είναι ότι για λόγους «ευ αγωνίζεσθαι» πρέπει το πρώτο παιχνίδι να γίνει στα Περιβόλια και χωρίς την παρουσία φιλάθλων των Ομιλιτών.

Από την πλευρά του ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Ηλίας Πουρσανίδης απάντησε πως ο ΟΦΗ δεν είχε πρόβλημα σχετικά με την έδρα του πρώτου αγώνα, όμως προκειμένου να έχει νόημα μια συζήτηση σχετικά με την έννοια του «ευ αγωνίζεσθαι» θα έπρεπε το παιχνίδι να διεξαχθεί με φιλάθλους αμφότερων των συλλόγων.

Χαρακτηριστικά τους είπε ότι επρόκειτο για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το κρητικό ποδόσφαιρο να διοργανώσει δυο αγώνες που θα έχουν τον χαρακτήρα γιορτής, με οπαδούς εκατέρωθεν και γεμάτα γήπεδα, κάτι που θα γεννούσε ωραίες εικόνες και θα αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση, σε μια εποχή άκρως προβληματική αναφορικά (και) με το συγκεκριμένο θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εξάλλου, υποστηρίζοντας πως αυτό σημαίνει πραγματικά «ευ αγωνίζεσθαι», ζήτησε από τον Πλατανιά να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο να πάρει επισήμως εισιτήρια ο ΟΦΗ για τον αγώνα των Περιβολίων, καθώς θα ήταν προτιμότερο να μετακινηθούν οπαδοί του οργανωμένα, να έχει τις θέσεις του στις εξέδρες και να είναι πιο «ελεγχόμενη» η κατάσταση, αναφορικά με το πόσοι θα πήγαιναν στα Χανιά και που θα κάθονταν.

Τελικά με το «απαγορευτικό» της Αστυνομίας η κουβέντα έληξε, όμως σε κάθε περίπτωση η αναφορά στο «ευ αγωνίζεσθαι» παράλληλα με τη μη διάθεση διοργάνωσης ενός αγώνα με οπαδούς των δυο ομάδων στην κερκίδα προκάλεσε εντυπώσεις στους Ηρακλειώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα