ΟΦΗ: «Μην ταξιδέψετε στα Χανιά»

ΟΦΗ: «Μην ταξιδέψετε στα Χανιά»

Gazzetta team
ΟΦΗ: «Μην ταξιδέψετε στα Χανιά»

bet365

Η ομάδα του Ηρακλείου ζήτησε από τους φίλους της να μην μεταβούν μεμονωμένα στα Περιβόλια, για το ματς με τον Πλατανιά
Χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του θα παίξει ο ΟΦΗ στα Χανιά, καθώς η αστυνομία δεν επέτρεψε την μετακίνησή τους. Οι κρητικοί με ανακοίνωσή τους ζήτησαν από τους φίλους τους να μην βρεθούν μεμονωμένα στα Περιβόλια, καθώς ελοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Μετά την απόφαση της αστυνομίας να μην επιτρέψει τη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας στα Χανιά για τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει έκκληση στον κόσμο να μην ταξιδέψει την Κυριακή στο γήπεδο των Περιβολίων.
Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά από τη στιγμή που η αστυνομία έλαβε διαφορετική απόφαση, οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα.
Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στην ομάδα. Πάνω απ' όλα οφείλουμε να προστατεύσουμε τον ΟΦΗ τόσο ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης όσο και ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Έγινε μεγάλη προσπάθεια απ' όλους μας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και τώρα, στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της χρονιάς, είναι χρέος μας προστατεύσουμε και πάλι την ομάδα μας. Την Τετάρτη θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στην έδρα μας την επίτευξη του στόχου. Ραντεβού την Τετάρτη στο "Θ. Βαρδινογιάννης"!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα