Ολυμπιακός: Η κορυφαία σεζόν στην καριέρα του Ποντένσε! (pics, vid & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η κορυφαία σεζόν στην καριέρα του Ποντένσε! (pics, vid & poll)

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε κάνει με την φανέλα του Ολυμπιακού την τοπ σεζόν του σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας... ξεσηκώσει με τα... μαγικά του σε αρκετές περιπτώσεις τους φίλους των Πειραιωτών!

Λίγες μέρες πριν αναφέραμε πως ο Ποντένσε πάει πρόσω ολοταχώς για ρεκόρ καριέρας καθώς η κορυφαία του χρονιά στην καριέρα του είναι το 2015-2016 με 6 γκολ και 8 ασίστ σε 39 αναμετρήσεις και φαίνεται ότι φέτος θα την ξεπεράσει. Κάτι που εν τέλει δεν άργησε να γίνει πράξη μετά και τα δύο γκολ του κόντρα στον Άρη σε ματς που είχε ξανά αρκετές περίτεχνες ενέργειες. Ο 23χρονος βιρτουόζος άσος που έχει... ξεσηκώσει σε αρκετές περιπτώσεις φέτος τον κόσμο του Ολυμπιακού με τα... μαγικά του, τις ντρίμπλες του και τις κινήσεις του εξακολουθεί να δείχνει με κάθε τρόπο πόσο ποιοτικός εξτρέμ είναι.

Στο πρωτάθλημα έφτασε μετά από 22 αναμετρήσεις τα 5 γκολ και τις 6 ασίστ και συνολικά στην χρονιά έπιασε τα 8 τέρματα και τις 7 ασίστ μετά από 36 ματς και 2.940 λεπτά συμμετοχής. Κοινώς ήδη κατοχύρωσε αγωνιστικά πως κάνει την τοπ χρονιά της καριέρας του και μένει να φανεί εάν θα προλάβει να κάνει διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ. Στην Super League o 23χρονος Ντάνιελ Ποντένσε εκτός από τα 5 γκολ και τις 6 ασίστ του (σ.σ. με 40 τελικές) έχει 102 γεμίσματα, 18 κλεψίματα, 2 επεμβάσεις και 44 κερδισμένα φάουλ σε 1.943 λεπτά. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι πως ο Πορτογάλος άσος φανερώνει και στις δηλώσεις του πως περνάει καλά προσωπικά και ποδοσφαιρικά στον Ολυμπιακό και ότι θα ήθελε να είναι εδώ και του χρόνου.

ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΕΝΣΕ:

'18-'19: 36 αγώνες με 8 γκολ και 7 ασίστ
'17-'18: 20 ματς με 8 ασίστ
'16-'17: 31 ματς με 4 γκολ και 6 ασίστ
'15-'16: 39 ματς με 6 γκολ και 8 ασίστ
'14-'15: 37 ματς με 3 γκολ και 2 ασίστ
'13-'14: 4 ματς
'12-'13: 7 ματς
Επίσης ο Ποντένσε αύξησε τα γκολ με την συμμετοχής του στην τριπλέτα με Φορτούνη - Χασάν στα 54 από τα συνολικά 86 γκολ που έχουν πετύχει φέτος οι «ερυθρόλευκοι» σε όλες τις διοργανώσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη! Σημειώνεται πάντως πως σε ένα από τα γκολ στο Ολυμπιακός - Άρης και συγκεκριμένα στο 1-0 του Μασούρα η φάση έχει ξεκινήσει με πάσα του Φορτούνη στον Ομάρ που έβγαλε την ασίστ.

- Δείτε ξανά εδώ τα γκολ στο Ολυμπιακός - Άρης 4-1, στην Gallery τα stats του και ψηφίστε πιο κάτω στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα