«Δεν έχει υπογράψει στην Φόρεστ ο Κάιπερς, πιθανό για Ολυμπιακό»

«Δεν έχει υπογράψει στην Φόρεστ ο Κάιπερς, πιθανό για Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
«Δεν έχει υπογράψει στην Φόρεστ ο Κάιπερς, πιθανό για Ολυμπιακό»

bet365

Στο Βέλγιο υπάρχουν ξανά ρεπορτάζ και αναφορές για τον Κάιπερς, επισημαίνοντας ότι δεν υπέγραψε στην Φόρεστ αλλά είναι πιθανό να κλείσει στον Ολυμπιακό. Τι είπε ένας εκ των εκπρόσωπών του.

Στο Gazzetta.gr είχατε διαβάσει τα δεδομένα για τον 21χρονο Βέλγο και τον Ολυμπιακό. Μία ημέρα μετά στο Βέλγιο επισημαίνεται πως ο Κάιπερς δεν έχει υπογράψει στην Φόρεστ αλλά είναι πιθανό να κλείσει στον Ολυμπιακό.

Ένας εκ των agents του, ο Κίλιαν Βαντερσάντε, είπε στο Voetbalnieuws.be: «Δεν έχει υπογράψει στην Φόρεστ ο Κάιπερς. Από την 1η Γενάρη μπορεί να διαπραγματευθεί με οποιαδήποτε ομάδα καθώς το συμβόλαιό του είναι μέχρι το καλοκαίρι. Μπορεί να υπογράψει δηλαδή από τώρα για του χρόνου. Δεν μπορώ να αποκλείσω να πάρει μεταγραφή από τώρα. Ο Κάιπερς είναι μία περίπτωση ταλαντούχου παίκτη. Εάν δεν συμφωνήσουμε με τον Εργοτέλη για τώρα και για να υπάρξει τον Γενάρη μεταγραφή θα φύγουμε το καλοκαίρι ως ελεύθεροι». Το κείμενο αφήνει να εννοηθεί πως ο εκ των εκπροσώπων του Κάιπερς έκανε λόγο και για τον Ολυμπιακό και για ομάδες στο Βέλγιο.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα