Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με Κάιπερς αλλά δεν έχει κλείσει τυπικά...

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με Κάιπερς αλλά δεν έχει κλείσει τυπικά...

bet365

Για την υπόθεση του Ούγκο Κάιπερς οι πληροφορίες που υπάρχουν από το Βέλγιο είναι πως η πλευρά του παίκτη τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό αλλά δεν έχει κλείσει τυπικά.

Σχετικά με τον 21χρονο επιθετικό -που λόγω της διαμάχης του με τον Εργοτέλη - οι πηγές από το Βέλγιο θέλουν τον Ολυμπιακό να τα έχει βρει με την πλευρά του παίκτη. Ο Κάιπερς από το περασμένο καλοκαίρι φαινόταν πως ήθελε να πιάσει Λιμάνι. Ο Ούγκο Κάιπερς με ύψος 1.85 μέτρα δεν έχει κλείσει και τυπικά στους Πειραιώτες, κάτι που γίνει από την στιγμή που θα αποσαφηνιστεί επί της ουσίας το status του συμβολαίου του. Για τον Κάιπερς υπηρξε και η σχετική σύνδεση με την Φόρεστ και τους μικρούς της ομάδας από το Νότιγχαμ. Την περασμένη περίοδο ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές του Βελγίου επιθετικός είχε με τον Εργοτέλη 30 ματς με 22 γκολ και 3 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα