Πάντελιτς και επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Πάντελιτς και επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τον 25χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό, Ντούσαν Πάντελιτς επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και επίσημα ο Ντούσαν Πάντελιτς, με τον Σέρβο μέσο να υπογράφει και να ανακοινώνεται από τον σύλλογο της Ηπείρου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, το οποίο από τον Δεκέμβριο σας είχε αποκαλύψει πως η περίπτωσή του βρισκόταν ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

Παρά τις δυσκολίες που έδειχναν να προκύπτουν, ο ΠΑΣ έφερε τον Πάντελιτς χθες στα Γιάννενα και το μεσημέρι της Κυριακής τον ανακοίνωσε με τον ίδιο να δηλώνει στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι χαρούμενος για την συμφωνία μου με την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θέλω να αγωνιστώ και ελπίζω να μπορέσω να προσφέρω, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Σέρβο ποδοσφαιριστή Dušan Pantelić.

Γεννημένος στις 15 Απριλίου 1993, είναι μεσοεπιθετικός προερχόμενος από την ομάδα πρώτης κατηγορίας της Σερβίας Ράντνικ Σουρντούλιτσα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Mladenovac, Teleoptik, Voždovac, Napredak, Bežanija και Novi Pazar, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Rad Beograd.

Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί με τη φανέλα 35».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα