Έκτακτο Δ.Σ στην ΑΕΛ

Έκτακτο Δ.Σ στην ΑΕΛ

Gazzetta team
Έκτακτο Δ.Σ στην ΑΕΛ

bet365

Εκτάκτως θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Δευτέρας το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ, προκειμένου να εξεταστούν οι επόμενες κινήσεις του συλλόγου σχετικά με τις καταγγελίες για διαιτητική αδικία και την πρόθεση να αποχωρήσουν από το τρέχον πρωτάθλημα.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπιλμπάο – Χιρόνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πλήρης εξελίξεων αναμένεται η σημερινή μέρα για τους Θεσσαλούς, με τον Αλέξη Κούγια να επαναλαμβάνει την πρόθεσή του να καταθέσει τα δελτία των παικτών και να παραχωρήσει τις μετοχές του.

Με νέα ανακοίνωση ο σύλλογος ενημέρωσε πως το μεσημέρι θα συνεδριάσει έκτακτα το Δ.Σ της ΠΑΕ, ώστε να συζητηθούν οι εξελίξεις και να καθοριστεί το ραντεβού με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, όπου θα ληφθούν από κοινού αποφάσεις για το μέλλον της ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

«Στις 14:30 το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα 12/12/2018 θα συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ στα γραφεία της ομάδας έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Σωτήρη Μάρκου, με θέματα την διαχείριση των αποφάσεων του κ. Κούγια, την ενημέρωση των μελών του ΔΣ, τη συζήτηση των εξελίξεων που έχουν προέλθει από τις προκλητικές διαιτησίες εις βάρος της ομάδας μας και τον καθορισμό της ώρας που θα γίνει σήμερα η συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη για την από κοινού λήψη της απόφασης για το μέλλον της ΑΕΛ.

Στο ΔΣ θα συμμετάσχει και το εν δυνάμει μέλος του κ. Παπαγεωργίου Βασίλειος, οικονομολόγος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα