Η «απάντηση» του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις Κούγια

Σταύρος Σουντουλίδης
Η «απάντηση» του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις Κούγια

bet365

Το παραλήρημα του Αλέξη Κούγια δεν θα περάσει αναπάντητο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές για τις υποτιμητικές δηλώσεις του, μετά το ματς της Τούμπας.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Δεν «έπεσαν από τα σύννεφα» οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βλέποντας και διαβάζοντας τις παραληρηματικές δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, που ότι και να γινόταν το βράδυ της Κυριακής (9/12) στην Τούμπα θα έβρισκε αφορμή για να πει δημοσίως τις απόψεις του.

Όμως, για όσα υποτιμητικά και προσβλητικά, ο ΠΑΟΚ δε θα μείνει με «σταυρωμένα τα χέρια» και θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές προκειμένου ενώπιον της αθλητικής και ποινικής δικαιοσύνης ο κ. Κούγιας να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί στο αποψινό παραλήρημά του κατά του «Δικεφάλου» και των ανθρώπων του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα