Διοικητικό Συμβούλιο το Σάββατο (20/10) στον ΟΦΗ

Διοικητικό Συμβούλιο το Σάββατο (20/10) στον ΟΦΗ

Δημήτρης Ρούσσος
Διοικητικό Συμβούλιο το Σάββατο (20/10) στον ΟΦΗ

bet365

Το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:00 θα γίνει συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ώστε να συζητηθούν τα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου και να ανακοινωθεί το οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Ο Μιχάλης Μπούσης θα παραστεί στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ των Ομιλιτών, στο οποίο εξάλλου κατέχει τη θέση του προέδρου.

Εκεί το Σάββατο (20/10, 14:00) θα συζητηθούν όλα τα θέματα που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες και οι εξελίξεις που σηματοδότησε η άφιξη του νέου μεγαλομετόχου του συλλόγου.

Εκτός αυτού θα γίνει γνωστό και το οργανόγραμμα της ΠΑΕ, με διακριτούς ρόλους και οργάνωση σε αμερικανικά πρότυπα, όπως έχει άλλωστε ήδη διαφανεί.

Πολλά πρόσωπα έχουν ήδη αναλάβει τα καθήκοντά τους, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο διοικητικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Βογιατζάκης, πρώην δημοσιογράφος της NOVA, έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ, ενώ o Γιώργος Κορτσιδάκης παραμένει Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου.

Ο πρώην Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, έχει αναλάβει τα αντίστοιχα καθήκοντα στον ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Σαμαράς αποτελεί τον νέο ποδοσφαιρικό Διευθυντή της ομάδας, που θα έχει στην επίβλεψή του όλο το αγωνιστικό τμήμα και φυσικά τον χώρο εξειδίκευσής του, τον τομέα των Ακαδημιών.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης ως γνωστόν είναι ο νέος Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ, λειτουργώντας ουσιαστικά ως «κρίκος» μεταξύ του αγωνιστικού και του διοικητικού τομέα.

Τέλος, ο Γιώργος Σαμαράς θα έχει ρόλο Α' αντιπροέδρου και θα λειτουργεί ως άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Μπούση σε καθημερινό επίπεδο καθημερινότητας, υπογραφών, όπως και εκπροσώπησης σε φορείς και όργανα (Super League, ΕΠΟ κ.α).

Όλα θα γίνουν ακόμα σαφέστερα το Σάββατο, δεδομένης της πρόθεσης του Μπούση να αξιοποιήσει τους ανθρώπους που γνωρίζει κι εμπιστεύεται στις κατάλληλες θέσεις, την ώρα που πολλοί παλαίμαχοι της ομάδας, όπως ο Γρηγόρης Τσινός που θα αποτελέσει τον νέο τιμ μάνατζερ, αλλά και παλιοί ποδοσφαιριστές που χαίρουν της εμπιστοσύνης του Γιάννη Σαμαρά, όπως ο Δημήτρης Μάρκος, που θα αναλάβει χρέη σκάουτερ στα τμήματα υποδομής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα