Επίσημα στη Λαμία ο Χάβος

Gazzetta team
Επίσημα στη Λαμία ο Χάβος

bet365

O Μάκης Χάβος αποτελεί κι επίσημα τον νέο προπονητή στον πάγκο της Λαμίας, μετά την παραίτηση του Μπάμπη Τεννέ.

Όπως είχε αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης (4/9) ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ως την Τετάρτη βρέθηκε ο νέος προπονητής της Λαμίας, που θα διαδεχθεί τον Μπάμπη Τεννέ.

Αυτός είναι ο Μάκης Χάβος, με τη συμφωνία να αφορά τη σεζόν ως το τέλος της και να θεωρείται βέβαιη ήδη από την ώρα που ανακοινώθηκε νωρίτερα το τυπικό «τέλος» της συνεργασίας με τον Τεννέ.

Ήδη από χθες άλλωστε η περίπτωση του πρώην τεχνικού του Παναιτωλικού είχε διαφανεί ως η πιθανότερη για την επόμενη «μέρα» στον πάγκο της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα